Autor: 021.rs

Info
25.01.2021.
09:08 > 09:21
Fabrika vode u Zrenjaninu ne ispunjava nijedan od razmatranih tehničkih uslova za rad, pokazao je izveštaj stručne komisije JKP "Vodovod i kanalizacija".
  • Ahab

    26.01.2021 17:03
    Zemlja gamadi
    I, ko će da popase mardelj zbog ove svinjarije?!
  • Vlada

    25.01.2021 15:37
    Ne može da se razume
    Zašto ćutite, zašto ćutite ljudi, da li ste normalni, o čemu se tu radi? Kako možete da pogledate jedni druge u oči? Kako deci objašnjavate zašto žive tako? Kako je moguće da se čovek proda za takvu mizeriju, zarad nekoliko lokalnih djilkoša!?! Ustajte pospani banacani, ne mogu sve da vas otpuste, ni sve da vas pohapse! Pokažite ostatku učmale smrdije da se može boriti protiv krimi pandura i navijača, povratite dostojanstvo ,voda ljudi, eeeeeeeejjjjjjjjj!
  • uh

    25.01.2021 13:34
    i trebe
    zasto niste blokirali puteve i upalili gradsku kucu? Kako gledate u oči svojoj deci. Sve ste zaslužili.
  • Zrenjaninac

    25.01.2021 10:55
    Lažu nas ko majmune
    Još nije završeno "ugrađivanje" nezasitih lopovčina. Narodne pare daju šakom i kapom pod izgovorom da su besni na izvođače radova, a izgradnju fabrike vode će po ugovoru platiti potrošači kroz račune za utrošenu vodu. Gradski vodovod je, navodno, normalizovao snabdevanje blatnjavom i otrovnom vodom u kojoj ni kuče ne bi okupali, a mnogi su prinuđeni da to piju i kuvaju supicu bolesnoj deci da ozdrave. Inspekcije nikako da se dosete da je Zrenjanin leglo "vodene mafije" i da sumnjivi pakeri raznoraznih česmovača u ovom gradu zgrću milione. Istu vodu sa istim karakteristikama podaju pod raznim nazivima, čak i u velikim trgovinskim lancima kao robnu marku. Uhvatili su samo jednu bandu koja je tzv. "zlatiborsku rosu" punila u novosadskom dvorištu. Svih ovih godina ni jedna cisterna sa zdravom pijaćom vodom se nije pojavila na ulicama, a navodnu pokrajinsku pomoć u flaširanoj vodi neko je volšebno skrajnuo. Naravno, ulični bunari kojih je bilo na stotine sada su pokvareni. Do sada nam je vazduh trovala kafilerija, ali zato uskoro stiže najveća fabrika gume.
  • Bez komentara

    25.01.2021 09:49
    .
    "Iz budžeta države i grada Zrenjanina samo tokom poslednje dve godine uloženo je više stotina miliona dinara u to postrojenje, koje je u privatnom vlasništvu"

    pocrkajte vise politiraci prokleti...nas najveci istorijski neprijatelj..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna