Autor: 021.rs

Info
06.02.2021.
14:12 > 14:18
Jednomesečni uzorci vode iz zrenjaninske fabrike vode pokazali su da čak i navodno prečišćena voda koju je Grad Zrenjanin plaćao ne odgovara propisima.
  • Agi

    18.02.2021 14:35
    PREVARA!
    Pitanje:
    Zašto ne evidentirate sve glasove na komentare?
    glasala sam bezbroj puta, ali se ni jedan glas ne registruje.
    mislite da ste pametniji od nas?!?!
    UA "NEPRISTRASNOM MEDIJU"!!!
  • Banaćan

    09.02.2021 00:00
    Žedni
    Svi Zrenjaninci dobro znaju da Vodovod i šačica moćnika muti vodu na račun zdravlja građana. Proćerdali su petogodišnji samodoprinos i mnogo naših novaca na račun lopovluka, traženja pilot postrojenja, deviznih dnevnica, napumpanih honorara... To koristi vodena mafija koja ispred nosa inspekcije prodaje tuđe česmovače. Zna se i ko stoji iza svega, neko čija će pokoljenja odgovarati pred Bogom. Žednom čoveku je teže nego gladnom. Nova Fabrika nam je omogućila da se barem operemo u čistoj vodi iako Vodovod obavlja distribuciju kroz trule azbestne cevi za koje tvrde da pucaju jer u njima nije visok pritisak .
  • Djins

    08.02.2021 10:51
    Direktno iz fabrike
    Legla uplata!! Kupuj specije i onu masinu, rezervne filtere, posude sve sto treba!!
    Cekaj malo, prvo sef kupi beli BMW, da izgledamo ozbiljno, a videcemo dogodine filtere i te specije. Kad neko dodje pravite se da nesto radite.
  • Ivan Gorev

    08.02.2021 04:27
    Subotica
    Davne 2004 smo dosli u Zrenjanin sa jednom stranom firmom. Kad je neki pametni Profesor Dalmazia na sastanku pricao kako on moze da ocisti Arsen samo sa peskom i nekim plasticnim kadama koje su tamo lepili moj se sef dobro smejao. Bez hemijskog postupka nemoze se izbaciti Arsen iz vode. Tacka. Ali Srpska posla mi mozemo sve ko nam sta moze evo koliko je godina od tad proslo? 17 i jos ste ostali na dnu Balkana i nista se tu nece promeniti jos 500 godina.
  • w/e

    07.02.2021 20:25
    Dobre Vesti
    Arsen Wenger dosao u Zrenjanin, hvala Vucicu.
  • Банатмен

    07.02.2021 16:27
    "Какву воду пијемо"
    Тужно је жалосно време у коме живимо. Мада досад нико није одговарао за играње извором живота, никад није касно. Светло на крају тунела су домаћи стручњаци. Добра пракса у решавању проблема питке воде је била тема емисије ОКО на РТС-у 5.02.2021:
    https://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/rts-1/4247715/.html
  • Aquaman

    07.02.2021 10:11
    !
    @Zrenjaninac
    Ja stvarno ne znam gde vi sipate tu blatnjavu vodu koju cesto spominjete.
    Voda je istog hemijskog sastava poslednjih 50-tak godina od
    kada postoji vodovod. Besmisleno pominjete vodotoranj koji je kao
    promasena investicija napusten pre vise decenija. Vodovod nije radio analize
    vode nego Zavod. Iz vasih komentara se stice utisak da sirota fabrika
    vode proizvodi u najmanju ruku prolom vodu, a mocni, zli vodovod joj to ne da.
    Pravo stanje stvari je potpuno suprotno od onoga sto vi tvrdite.
    Budite dobro.
  • Dovlic

    07.02.2021 09:41
    Dokle
    Stvarjo, sta jos treba da vam rade, zašto cutite ljudi, gde vam je dostojanstvo, kako možete da se pogledate u oči nakon sto ste dali pare za nešto sto znate da je šarena laža, ustvati nije ni šarena, nego govnave je boje! Koliko li ce vas dospeti u ozbiljne probleme kad se nagomilaju nezakonite kamate zbog neplacanja za mesto sto niste dobili, zasto ne pokrenete lavinu, borite se protiv lopova pattiota, krimi doktora nauka , stručnjaka za bakljade i navijača investitora, ionako te pare idu njima!
  • Zrenjaninac

    06.02.2021 21:07
    ?
    Zrenjaninski Vodovod je već poslao račune za blatnjavu vodu punu arsena i teških metala. Ispod svakog računa je sitnim slovima ponovo naznačeno da postoji nekakav imaginarni dug za nešto što niko ne zna šta je. Možda su žedni Zrenjaninci već počeli da otplaćuju novu Fabriku vode koja ne radi, baš kao i vodotoranj u centru grada. Vodovod krivi Fabriku da u postojeće zaprljane otrovne azbestne cevi isporučuje lošu vodu. To je samo još jedna finta da se zamajavaju potrošači koji su se obradovali čistoj vodi, da se barem kao ljudi okupaju.
  • Dra&gan

    06.02.2021 17:51
    Kvalitet
    Ne treba mešati rezultate prerađene vode na izlasku iz fabrike vode, i one dobijenih kod krajnjih potrošača.Moguće je da je voda na izlasku iz fabrike dobra (verovatno je to i razlog zašto je Grad i plaćao fabrici "uslugu" - a tako je i definisano Ugovorom) a da je kod potrošača neodgovarajućeg kvaliteta a za to ne treba kriviti fabriku već veoma zaprljanu-zagađenu distibutivnu vodovodnu mrežu.
  • Salamander

    06.02.2021 14:35
    Kavlitet
    Baš su ga prečistili... Uneli još bakterija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna