Autor: Beta

Info
10.02.2021.
20:25 > 21:25
Ekonomski su ocenili danas da bi država trebalo dobro da odmeri koja preduzeća i koliko treba pomagati, a privrednici smatraju da je finansijska podrška potrebna i malim i velikim firmama.
  • nema

    11.02.2021 08:49
    Socijalne karte i pomoć najugruženijima nemaju veze sa pandemijom, to je sistem koji je davno trebalo urediti . Ne znam zašto se to pitanje poteže usklopu mera pomoći privredi . Što se tiče pada prometa, naravno da postoje podatci , sve firme upravo ovih dana predaju završne račune za prošlu godinu, a i u toku godine se rade preseci i statistički izveštaji. Na osnovu toga se tačno vidi ko je imao pad a ko ne .
    Ono što je neupitno je da je pomoć potrebna mikro preduzećima i preduzetnicima, oni obično upošljavaju sami sebe i članove svoje porodice, uz po nekog zaposlenog, u uslovima pada prihoda , teško da mogu svojim sredstvima da se prebace na online , niti je to u većini slučajeva moguće, a ukoliko zatvore cele porodice ostaju bez prihoda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna