Autor: Tanjug

Info
23.02.2021.
19:45
Sudbina 10.006 osoba, među kojima više od 4.000 srpske nacionalnosti, koje se od kraja sukoba na prostoru bivše Jugoslavije vode kao nestala lica, još uvek je nepoznata, rečeno je danas na prvom sastanku Radne grupe za izradu Nacrta zakona o prinudno nestalim licima.
  • Stanoje

    23.02.2021 20:23
    Za početak otvoriti naše arhive i dopustiti Hrvatskoj i Bosni uvid i njih. Onda preko medija podsticati ljude da kažu javno ili anonimno sve što znaju o nestalima. Srbija je to dužna da uradi zbog svojih žrtava. A šta će posle toga uraditi Hrvatska i Bosna, to treba njima prepustiti. Osetio sam na svojoj koži kako je gubiti familiju u ratovima devedesetih a imam prijatelje koji neznaju gde su im sahranjeni najmiliji. NEPINOVILO SE NIKAD I NIKOM!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna