Autor: Beta

Info
28.02.2021.
18:01 > 18:34
Vodeći ruski opozicionar Aleksej Navaljni je odveden u oblast oko 200 kilometara istočno od Moskve gde će u jednoj od kaznenih kolonija izdržavati kaznu od dve i po godine zatvora.
  • Mihailo

    28.02.2021 18:20
    Nekada sam i gotivio Putina, ali jako je brzo postao diktator...
    Ej bre, čovek otrovan, nalazio se u komi, umirao, supruga i strana predsednica izdejstvuju let i lečenje nesvesnog čoveka koji umire, da bi prvo što je uradio kada je došao svesti, zapucao nazad za Rusiju, iako mu je pretila kazna. Kako je on prekršio uslovnu slobodu, kada nije on otišao iz Rusije, već je iznesen u komi, bez svog znanja? Ali ne, on je prekršio meru nenapuštanja Rusije. U komi, i za to je kriv.
    Kako je bre moguće da jedna od najbogatijih zemalja sveta energentima, ima toliko siromašno stanovništvo? Šta tu ne štima?
    Pogledajte Emirate, recimo Dubai. Pogledajte saude, Katar...
    Sa druge strane pogledajte najveću, i najmanje naseljenu državu sveta, i pogledajte njihove pajtaše, Venecuelu. Gde vlast ne valja, džaba prirodna bogatstva, i pogledajte kako zahebava ceo svet sa ovim što radi Navaljnom, ej bre čovek u komi je prekršio uslovnu slobodu??? Pa da je ostao i umro sve bi bilo u redu? Aha, ok.
  • NS Gari

    28.02.2021 18:16
    Strašno i sramotno
    21. vek...
    I još postoje gulazi i Guantanamo?!
    Jezivo je u kakvom vremenu i svetu živimo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna