Autor: 021.rs

Info
05.03.2021.
18:24 > 18:57
Prema najnovijoj odluci Kriznog štaba u borbi protiv epidemije koronavirusa, Srbija se delimično "zaključava" ovog vikenda, tako što će radno vreme brojnih objekata biti izmenjeno.
  • Živela Srbija

    06.03.2021 08:43
    Kukavci
    Sta se žalite stalno, kome se ovde ne svidja i misli da bi lepse zivio negde drugde, nek se spakuje i krene. U Srbiji samo neradnici kukaju i cekaju da im nesto padne sa neba. Svi samo pričate kako vam je lose a svi ste lepo obuceni, imate najnovije telefone i svakim danom sedite u kafićima, bilo to do podne ili popodne a noćima da se i ne priča. Pitam se da li prosecan Njemac to sve moze sebi da priušti i da pritom ne radi nigde kao vas većina sto ovde švrljate svakodnevno.
  • Ftn

    06.03.2021 07:15
    Www
    Lose odluke kriznog staba! Pustite narod da zivi!
  • Damir Krnić

    06.03.2021 05:59
    U Nemačkoj je od polovine Decembra strogi lockdown gde rade samo pumpe, pekare marketi i apoteke. I sami ljudi su prilično disciplinovani , Međutim izgleda da to nije baš dalo očekivane rezultate pa se dvoume da li da nastave ili prekinu sa tom merom. Kubure sa vakcinama jer ne smeju da uvezu kineske i ruske koje im se nude! Biće i ovde većih problema izgleda!
  • Nikola

    05.03.2021 23:33
    Krizni štab je izgubio svako poverenje naroda sa lažiranjem podataka pre parlamentarnih izbora 2020. godine!!! Ne možete očekivati da vam iko išta veruje kada do nedelje govorite kako je sve pod kontrolom, a onda u ponedeljak kažete kako se stanje pogoršava!!!
    Sve nakon toga je samo posledica vašeg laganja uoči izbora!
  • Maromir

    05.03.2021 23:27
    Dementivna nacija
    Kad će se Srbija dozvati pameti prevaranti iz 2009 se iživljavaju i u 2021 DOKLE Srbijo?

    ---
    Kad uzmes olovku i papir i nacrtas mu.I sutradan sve zaboravi i shvatis da si mu dzaba pricao.Pricati detetu od 2 godine i narodu u Srbiji jedno te isto.Dok ima za pivo,cigarete,pljeskavicu i tiket u kladionici mozes mu pricati jos 500 puta nakon 2 sata cete zaboraviti.Onog momenta kada ne bude imao za cigarete,najeftiniju hranu,alkohol i tiket u kladionici pocece da te slusa sta mu govoris.

    850 hiljada polupismenih sa jedva sest razreda osnovne skole i 600 hiljada uposlenih u drzavnim sluzbama bez ikakvog radnog ucinka ti pitas sta nije u redu sa ovim narodom.SVE STO JE VREDELO JE ODAVNO OTISLO IZ SRBIJE.Shvatili pametni da za glupe ne treba se boriti ni 2 sata.Rob navikao da bude rob potpuno nebitno ko je gazda tom robu.Daj mu koru hleba,pivo i cigarete danas slusacete ko god da si.I najveci sadista da si slusace te.Nema tu pomoci.DA ima ne bi narod ziveo tako kako zivi i trpeo to sto trpi vec bi izasao na ulice i rekao DOSTA.Za dostojanstven narod se vredi boriti i pomoci mu.Narodu bez moralne kicme ne vredi ni 1% bilo sta pricati.Samo ga lagati,varati i reci mu "narode to ti je to za danas."
  • Badabing

    05.03.2021 22:28
    Vi ste budsle
    Decu iz skole upućujete u kafice,vi ste ludi
  • Narod

    05.03.2021 21:59
    Narod
    Ce doterati do ludila.
  • DonJuan

    05.03.2021 21:40
    Bravo mentoli, bravo... Ako ove mere ne urode plodom nista nece... Pustite bre ljude da normalno zive i rade, ne brukajte se vise.
  • Novosadjanka

    05.03.2021 20:13
    Oh pobogu!
    Koliko puta vama glupacima u "kriznom stabu" treba ponoviti: kontrolisite ulaske sa granice!!!! Na ulasku u drzavu obavezan test! Zasto se to ne radi?? Da li neko moze da objasni fenomen ne donosenja ovakve osnovne i prve odluke zbog koje na Tajvanu nema vise nijednog slucaja virusa? Da li imamo najgori krizni stab na svetu? Drugo, vidim da kladionice i super bogati splavovi i restorani (znamo svi koji) rade punom parom. To zato sto su vlasnici iznad zakona i iznad svega. Sve sto radite je samo pretite, plasite i okrivljavate gradjane. Ne radite svoj posao. I trogodisnjak bi mogao da se seti da zatvori sve u drzavi a ulazi kroz granicu kako ko stigne pa i iz Engleske. Nosite se svi i skinite mi se vise s grbace!
  • Baba

    05.03.2021 19:39
    Sprdnjs
    Oni se svi sprdaju sa nama moze im se pa sto da ne.
  • Ja

    05.03.2021 19:34
    "Ovakva odluka doneta je delimično i zbog Zadušnica, koje se obeležavaju u subotu."

    Kakve to ima veze? Da li mogu ja delimično da budem oslobođen poreza koji ide crkvi? Meni ne trebaju njihove usluge, niti me zanima koji je tutumandrak taj dan, jer tamo nekad nisu znali da objasne nebeske pojave bez epske drame i deseteraca. Neka žive od članarine, imaju sasvim dovoljno pripadnika da ne moraju da se grebu od države i neka se ne mešaju u sekularnu državu, a ja se neću mešati u njihove poslove i gotovo.

    Što se tiče mera, stvar je jasna, tj nejasna. Jasno je da imaju šizofrena cepanja i tako pokušavaju da se izvuku, na neuračunljivost. To rade tako što glume svađu. Dok neko ne izađe i kaže da ne može više da glumi u pozorištancetu, imaćemo dve budale koje nam rade o glavi, ali onako tupim nožem, nespretno, da čovek poželi da brže ode. Da prevedem to ovima što žive starosrbsku dubokoumnu književnost: dva loša ubiše miloša.

    Aj pozdrav.
  • gradjani

    05.03.2021 19:08
    preterujete
    1,5dana zatvoreno... sveta nedelja kao nekada. Hvala Bogu! sta preterujete. Ili se treba zatvoriti duze ili nikako. Sta od 30sata zatvorene kafice moze se statisticko videti? NISTA
  • Mrčo

    05.03.2021 18:54
    Kad će se Srbija dozvati pameti prevaranti iz 2009 se iživljavaju i u 2021 DOKLE Srbijo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna