Autor: Novosti

Info
10.03.2021.
06:37
Vozač "kvada" Igor Brać (35) iz Radičevića nije kriv za prošlogodišnju saobraćajnu nesreću u tom mestu, u kojoj je poginuo njegov dvogodišnji sugrađanin F. V.
  • Leović

    12.03.2021 22:02
    Tužno
    Žao mi je detenceta.
    Ovo što se radi u našem pravosuđu je kriminal.
    Prvo, ne postoji Saobraćajni fakultet u Novom Sadu. Kakvi su to stručnjaci? Ti likovi da predaju studentima? Kako može tužilac da odbaci prijavu na osnovu veštačenja? Došlo je do smrtnog ishoda u saobraćaju a neko je proglašen nevinim bez suđenja? Kuda to idemo? Kakvo smo mi to društvo?
  • Dejan

    10.03.2021 21:12
    Dil
    U ovom slucaju ,,nema nevinih,, ! To dobro svi zapamtite, svi su krivi podjednako ! Izvesni igor je vodio 25 dece na ekskurziju, selo ga je biralo u mesni odbor, borio se za selo, Majka Priroda ga je kaznila sto je ostao takav a prevoz mu je bio cetvorotockas, sad ko je razumeo,razumeo je !
  • Nimbus

    10.03.2021 09:27
    Zao mi je deteta i njegove porodice, nikad se nece oporaviti od ovog. Ali, takodje mi je zao coveka koji je upravljao kvadom, ako stvarno nije kriv. Vise nece biti isti i stalno ce nositi ovu tragediju iako zna da nije nista mogao da uradi. Ne treba mu nikakav zatvor, dovoljno je kaznjen, i previse.
  • pera

    10.03.2021 08:24
    ..
    Aha, žnaci procenjeno je da bi on uticao na svedoke. A sto bi to radio, ako nije kriv?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna