Autor: 021.rs

Info
04.05.2021.
14:03 > 14:30
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da u Srbiji, dok je Aleksandar Vučić njen predsednik, marihuana neće biti legalizovana i da će biti uhapšeni svi oni koji se bave narkoticima pa i sa jednim džointom.
  • SNS ljigavci

    06.05.2021 13:47
    @@dijasporac
    Kao sto postoji dijasporac koji pise po 021 stvari iz Srbije, tako i Kanadjanin u Beogradu pise na forumima u Kanadi njihove probleme?

    Zar ne dijasporac?
  • /

    06.05.2021 12:50
    /
    opet nam menjate istoriju i sto se tice konoplje u vojvodini

  • @dijasporac

    06.05.2021 11:37
    "Nigde nisam napisao da trazim da je posedovanje marihuane za sopstvene potrebe kriminalno delo...
    ..Moj ugao gledanja je samo iz perspektive zabrinutosti kada uz armiju svakodnevnih alkoholicara u Srbistanu (a hvala bogu ima ih na svakom cosku) dobijemo i armiju svakodnevnih ovisnika o THC-u. Bice veselo."

    Vidiš, za razliku od Kanade, to je ovde krivično delo i za posedovanje za sopstvene potrebe možeš da završiš na odluženju kazne u zatvoru. Stoga bih te zamolio da ako si zabrinut, slobodno počneš da izražavaš svoju zabrinutost za Kanadu, zemlju u kojoj navodno živiš, a nas koji živimo u Srbiji, pustiš da se brinemo za stvari koje utiču na naše živote.
    Hvala unapred
  • Nemanja

    05.05.2021 21:17
    @dijasporac
    Interesantno je šta će sve da natrtlja jedan priučeni vikipedijaš sa beskonačnom količinom slobodnog vremena da pravi sprdnju od sebe. Kao što je trebalo da zapamtiš još na biologiji u osnovnoj, sorta NIJE druga biljka. Sve te sorte, kako si naveo, nastale su manipulacijom iste biljke, baš kao što su stotine sorti sa visokim procentom THC-a i/ili CBD-a sve - potpuno ista biljka, i gle čuda, i između njih svaki obučeni botaničar može da razazna razliku. Da ne govorimo o tome da moderne sorte industrijske konoplje navodiš kao dokaz da se kod nas pre recimo 100 godina nije gajila ama nijedna sorta sa visokim procentom THC-a, to ima logike samo u tvojoj glavi.

    A što se tiče ličnog uzgoja, nisi zapravo naveo nijedan razlog zašto ti, kao 'ekspert', smatraš da je 'jeftinije kupiti'. Zabrana uzgoja u stanovima je nešto najbliže konkretnom argumentu, a i to je jako klimavo - to nije zakon nego ograničenje stanodavaca koje tek ponegde važi, a s obzirom da svako s minimumom opreme i odgovarajućim (prilično malim) prostorom može teoretski da odgaji i do 1,5 kg proizvoda (4 biljke), ideja da se 'malo ko u to upušta' je smešna. Sve u svemu, u pitanju je još jedna tema u koju si aterirao s kruške, pa udri - blamiraj se do mile volje, ja te neću sprečavati.
  • dijasporac

    05.05.2021 20:24
    @Nemanja
    Na postovanom linku stoji da je hemp (industrijska konoplja) sorta/vrsta (variety) cannabis sative koja je drugacija po sadrzaju CBD i THC i da nije ista biljka kao ona koja se koristi za proizvodnju psiho supstanci. Dalje u tom istom linku imas linkove za preko 120 sorti industrijske konoplje koje se koriste sirom sveta a nastale su selekcijom ili genetskom modifikacijom od strane proizvodjaca semena. Botanicari mogu na pogled napraviti razliku izmedju indistijske konoplje ili one za proizvodnju marihuane ali laicima kao sto si ti, ja ili panduri koju su napravili upad u Jovanjicu to nije moguce pa se biljke nose na analizu u biohemijske laboratorije i utvrdjuje % THC-a koji je cak i u Srbistanu jasno definisan. Dakle, industrijska konoplja (hemp) sem manjeg sastojka THC-a i CBD-a ima i neka drugacija svojstva koja se selekcijom i genetskom modifikacijom poboljsavaju (veci % vlakana u stabljici, jaca i duza vlakna itd) i samim tim to nisu iste dve biljke iako imaju zajednickog pretka i zajednicko latinsko ime.

    Cene proizvoda od marihuane posle legalizacije su skocile za 2-3 puta jer se drzava ugradjuje sa 70% na cenu proizvoda, sem akciza koje proizvodjaci i distributeri placaju na proizvod ide i PDV (ovde kazu GST+PST). Proizvodnjom u sopstvene potrebe malo njih ce da se upusti zbog razlicitih razloga, adekvatanog prostora (zabrana gajenja u stanovima), opreme i vremena, jeftinije je kupiti.
  • Vladan

    05.05.2021 19:49
    @dijasporac

    Jedino što je "zavisnost" od kanabisa smešna stvar u poređenju sa alkoholizmom. Ali kad bi to prihvatio, morao bi da prihvatiš i da ti sin nije nikakav ovisnik od strašne droge nego obična baraba, a to bogami nije lako.
  • dijasporac

    05.05.2021 18:29
    @dijasporac
    Nigde nisam napisao da trazim da je posedovanje marihuane za sopstvene potrebe kriminalno delo, napisao sam, pazi ovo- "nije marihuana za svakoga" ( u mom prvom postu na ovim komentarima). Uostalom kao i upotreba alkohola, neko ce da "odlepi" na jednu casicu, neko ce da postane alkoholicar, koristis onoliko koliko ti prija, koliko ne ugrozavas druge svojim ponasanjem i koliko ne stetis svom zivotu. Jer nismo svi isto odgovorni ni prema sebi ni prema drugima u nasim zivotima. I to je sustina svega. Moj sin je odabrao svoj put i ja mu na tom putu ne stojim vec godinama, roditeljska odluka je bila samo da se kao dete iseli iz Srbistana, uostalom stariji brat mu ima drugaciji zivotni a odrasli su soba do sobe i u skroz istim uslovima, svi mi smo drugacijeg kova, a meni je kao roditelju jedino bitno da u zivotu bude srecan, ne mora on da ispuni moja mastanja.

    Moj ugao gledanja je samo iz perspektive zabrinutosti kada uz armiju svakodnevnih alkoholicara u Srbistanu (a hvala bogu ima ih na svakom cosku) dobijemo i armiju svakodnevnih ovisnika o THC-u. Bice veselo.

  • lol

    05.05.2021 15:42
    Dejane brate, smanji malo sativu, pojacaj indiku, mnogo si paranoican.
  • Neo

    05.05.2021 12:02
    Znači sledeći kandidat za predsednika koji izadje sa obećanjem da će legalizovati - pobediće, s obzirom da u Srbiji ima 1.000.000 korisnika kanabisa.
  • @dijasporac

    05.05.2021 10:16
    Ako misliš da bi posedovanje kanabisa za ličnu upotrebu trebalo da bude krivično delo, onda se svakako slažeš i sa tim da bi tvoj sin možda trebalo trenutno da bude na izdržavanje zatvorske kazne od nekoliko godina zbog toga? Takođe, smatraš li ga kriminalcem?
  • Bojan

    05.05.2021 09:44
    @Dejan

    Tako je, lisice-kiborzi koje se skupljaju oko kontejnera nam krišom čipuju buksne. Koji si ti debil, pa nema takva dva.
  • Nemanja

    05.05.2021 08:27
    @dijasporac

    U tekstu koji si linkovao piše upravo ono što sam i naveo - da je to kanabis, samo gajen sa nižim procentom THC-a. Imaš problema da razumeš pročitano?
    Što se tiče vožnje pod uticajem, naravno da niko normalan to ne podržava, a "protivnicima legalizacije" je bilo u redu da hrane ljude koji leže u zatvoru zbog džointa, pa će progutati i tu gorku pilulu. A cene normalno da su narasle kada se u društvu sa visokim standardom poradilo na kvalitetu i marketingu, ali si propustio da napomeneš da je i ograničen uzgoj dozvoljen svakome, tako da niko ne mora da kupuje ako ne želi. Fascinantno je kakav si ti živi dokaz da možeš čoveku dati beskrajno mnogo vremena i sve raspoložive informacije, i on će i dalje izvlačiti budalaštine kao zaključke.
  • Nekons

    05.05.2021 08:01
    *
    Onda za početak kriminalizujte najgoru od svih droga, koja je u zapravo uvod u sve ostalo... Alkohol.
    Marihuana nije droga.
  • CHToB

    04.05.2021 23:57
    CHToB
    Once again the powers of the herb open up the mind
    Seek deep inside, tell me what you find.......
  • Ozvalavljen

    04.05.2021 23:10
    @dijasporac
    E deda deda, znas li ti kako se promenila omladina od kad ti nisi bio zadnji put, deca u Srbiji su "navucena" na Vozda vise nego na marihuanu.
  • dijasporac

    04.05.2021 22:59
    Zaboravih, od kad je rekreativna marihuana 2018 legalizovana u Kanadi cena joj je drasticno skocila. Kako? Lepo. I ranije je policija bila ekstremno blagonakolna ka duvacima, za licnu upotrebu ste uvek mogli imati kod sebe par dzokavaca, niko to nije kontrolisao sem kod vozaca. Onda je marihuana legalizovana, uvedena je u legalne tokove, firme koje se bave proizvodnjom, i distribucijom su normalni privredni subjekti ali se cannabis sad oporezuje velikim taksama (akcizama) poput duvana i alkohola.

    Mislim da ce vrlo brzo marihuana u Srbiji legalizovana bas iz tih razloga, drzava ce da "otkrije" zlatni rudnik u akcizama na marihuanu. Ne brinem se da ce sve zivo dopustiti ako mogu da se ugrade u to.
  • dijasporac

    04.05.2021 22:46
    @Nemanja
    Hemp ili industrijska konoplja, vrsta cannabis sative ali ipak drugacija od one za proizvodnju psihosupstanci, u engleskom jeziku ima drugaciji naziv - hemp iliti po srpski industrijska konoplja. I?

    https://en.wikipedia.org/wiki/Hemp
  • dijasporac

    04.05.2021 22:33
    U Kanadi je 2014 godine je u saobracaju poginulo:
    - 299 od upotrebe alkohola
    - 618 od upotrebe droge ( 75% od tih su koristili cannabis)
    - 356 od zajednickog koriscenja alhohola i opojnih sredstava
    Od 2018 je cannabis registrovan za rekreativnu upotrebu i broj vozaca pod uticajem cannabisa je drasticno skocio, no uvedene su i vece kazne za vozace pod dejstvom marihuane. Maksimalna kazna za vozaca koji je izazvao nesrecu a vozio je pod uticajem marihuane za povredjene je do 10 god a za smrtni ishod dozivotni zatvor (izrice se u posebno teskim slucajevima ili kod visetrsukih povratnika u prekrsaju). Javljaju se i protivnici legalizacije cannabisa pod izgovorom da necemo od para poreskih obveznika da hranimo oni koji su na robiji zbog prekrsaja uradjenih pod uticajem opijata, no duh iz boce je pusten i sada nema povratka.

    https://madd.ca/pages/impaired-driving/overview/cannabis-and-driving/

    Za dusebrzinike koji se brinu sto iznosim svoj porodicni problem na portalu, zabole me, ovo je samo upozorenje sta se desi kad cannabis mozete legalno kupiti na svakom cosku, mnoga deca koja bi imala problem da kupe nesto ilegalno posegnu za cannabisom kada je svuda na izvolite i kada raznorazne NVO ukljucene u celu pricu to propagiraju kao zdravu potrebu i cool stvar.
  • Dejan

    04.05.2021 20:33
    Cccc
    Koga naj vise intetesuje ova vest, duvace-korisnike i ove sto diluju ! Sve ovo naravno neko cita i analizira,da se vidi odziv trzista ! Mada se sve zna,od prodavaca do krajnjih korisnika,ni sami duvaci sove nisu svesni da su na spiskovima u policiji,samo sve ide po planu i nista se ne desava !!!
  • Nemanja

    04.05.2021 20:31
    @dijasporac

    "Industrijska konoplja" apsolutno ne postoji kao vrsta, u pitanju je jednostavno sativa ili indica kojoj je usled odsustva odgovarajuće kultivacije opala potencija i procenat CBD-a i/ili THC-a. Rekao bih ti da poslušaš svoj savet i da se malo informišeš i ne širiš priče kad ne znaš suštinu, ali koliko vidim deda, lupetanje o stvarima o kojima nemaš blage veze je suština tvog postojanja.
  • Trt

    04.05.2021 20:02
    @V5

    Jel ima još neki slučaj da se ljudi šalju u zatvor zbog relativno bezazlenog poroka pored ovog?
  • Rema

    04.05.2021 19:58
    @dijasporac
    Hoces li nam otkriti broj njegovih gaca i cipela? Necemo zaspati dok ne saznamo taj podatak.

    Da li ti stvarno mislis da ljudi veruju da ce bilo ko pruziti svoj zivot preko komentara na nekom 021 portalu 10 000 km daleko u nekoj Kanadi i ispricati stvari iz privatnog zivota?

    Postedi nas sve cak i da je istina sto sumnjam zaista nevidjeno glupo zamajavas ljude, imaju oni da se zamajavaju svojim usranim zivotima u Smrdiji.
  • D

    04.05.2021 19:38
    .
    Vulin je ministar unutrasnjih poslova... Sta se desilo sa nama...
    Mislim da je ovo gori lik i od Trampa...
  • Dr Šećeroski

    04.05.2021 19:38
    Kupujmo domaće.
  • pawlle

    04.05.2021 19:16
    ako je legalizujemo kako Jovanjica da radi
  • Bojan

    04.05.2021 19:02
    @Dejan
    Hvala ti care, ja da sam pokušao slikovito da objasnim kakva si budala reči bi me u nekom trenutku izdale, a ti s jednom komentarom to odlično dočaraš.

    @dijasporac
    Nema šta da se SZO zalaže ili ne zalaže, svaka umerena upotreba kanabisa (bez obzira na procenat THC-a i CBD-a) je lekovita i niko ne treba da ide u zatvor zbog toga. Što se tiče ponašanja tvog sina, nimalo me ne čudi ni što je beskoristan a ni što ti se odmetnuo od kuće, mogu samo da zamislim koje je mučenje život pod istim krovom s jednim takvim pametnjakovićem. Da se odao piću, siguran sam da bi ti isto tako ovde kukao kako alkohol treba da se zabrani, umesto da proispitaš sebe i vaspitanje koje si mu pružio.
  • V5

    04.05.2021 18:55
    Sve drugo je u redu
    Jedan od najvećih prioriteta u Srbiji je legalizovanje marihuane. Shvatam ali ne razumem.
  • @Dejan

    04.05.2021 18:53
    Auu druze ala si se sada nalupetao za medalju, bolje cuti kad nemas sta pametno da kazes
  • Grbavi

    04.05.2021 18:14
    Jel znate kako se marijuana kaze na kineskom , jo vu ci ci brat ici. Dobro sada dosta zaje.ancije svi na kinesku iglu vakcinu.
  • Dejan

    04.05.2021 18:05
    ccccc
    boyane,idi po rizlu i zavij pola grama, gurni koji molekul thc-a medju svoje prazne sive celije i uzivaj ! Tvoje narokomanske zahteve ne trazi javno i da to bude legalno, duvanski dim,tvoje-vase duvanje nije zanimljivo bas svakom !!! Ja sam izgleda pogodio samo ono sto je tebe zanimalo,kao i gomilu tvojih sledbenika !!!!!
  • dijasporac

    04.05.2021 18:01
    @Dejan
    Ta konoplja koja se prozivodila po Vojvodini (a i ostatku bivseg SFRJ) i koristila se u kudeljarama se zove industrijska konoplja i to je drugacija biljka od indijske konoplje koja se koristi za duvanje. Zato malo se informisi i ne siri pricu za koju ne znas sustinu.

    Postoje dva tipa marihuane, koji se koristi za opustanje i pretpostavljam da je cela zabuna oko legalizacije koju podstice SZO u vezi nepoznavanja istih. SZO se zalaze za legalizaciju medicinske marihuane ciji je glavni sastojak kanabidol (CBD) i koji opusta bolesnike od epilepsije i slicnih bolesti i drugi tip koji se koristi u "rekreativne" svrhe koji sadrzi veci % THC-a, psihoaktivne supstance koja deluje kao droga odnosno izaziva "naduvanost" ali i zavisnost od nje. Za legalizaciju ovog drugog tipa marihuane se SZO ne (NE) zalaze.

    Uzgred, u Kanadi je marihuana legalizovana i veliki % mladih (i starijih) se na nju navukao. Na zalost i moje mladje dete koje je od kad redovno koristi marihuanu samo tone. Napustio je studije, godinu dana je blejo po kuci, potkradajuci nas, pa se zaposlio u neku prodavnicu, zbog kasnjenja i neispavanosti su ga izbacili sa jednog, pa sa drugog posla. U kuci su bile non-stop svadje zbog stanja u kom je, zbog nedostatka ikakve ideje o buducnosti i samo zelje da se naduva, na kraju se odselio i zivi sa nekom devojkom koju je je nasao, zajedno duvaju, zarade toliko da plate stan i maru i sa 22 su bez ikakvih sansi u zivotu. Nije marihuana za svakog, kratko i jasno.

  • Krdzo

    04.05.2021 17:46
    Prvi koji pred izbore ponudi legalizaciju glat pobedjuje, a pride ima i da se namlati para.
  • Дејан

    04.05.2021 17:44
    Тестирати све министре
    Како би било добро тестирати све министре, градоначелнике и још неке на конзумирање дроге. Верујем да би резултати били јако интересантни.
  • No.23433/64

    04.05.2021 17:28
    Poltron
    L'état, c'est moi фр. (изговор: л'ета, се моа).
    Држава, то сам ја.(Луј XIV )

    Pa, verujem da je ovo u pitanju.
    Poprimilo je bolesne razmere.
  • Blade

    04.05.2021 17:20
    Naravno
    Pa nece bata Andrej i Bata Gašić porez i konkurenciju
  • /

    04.05.2021 17:20
    /
    udbi je sa marihuanom isto kao i sa gejevima: ako legalizuju nece imati sa cime nekoga da ucenjuju.
  • Ivan

    04.05.2021 17:12
    A da li se pita neko drugi u ovoj zemlji,osim Vučića....znaci vi sami (ministri,Vlada,članovi,)potvrđuju da smo u diktaturi,i da vi ostali niste sposobni nizašta
  • Tetkin Izvoznik

    04.05.2021 17:09
    Zato ste ti i Babic okopavali Jovanjicki organski paradajz?
  • marko programer

    04.05.2021 16:33
    Kako beše ona stara narodna:

    “Ne veruj vulinu koji laže” ;)
  • Bojane

    04.05.2021 16:22
    @Dejan

    Dejane legendo, pet redova teksta ti napisa i jedino si reč "kanabis" potrefio. Pusti da ti se malo razbistri kad ostavljaš komentare, oseća se cuga dovde.
  • Detelinarac

    04.05.2021 16:19
    Razlog
    Vulin: Marihuana neće biti legalizovana dok god je Vučić predsednik
    E moj Vooline, onda neće biti spasa za njega... imaš 500.000 konzumenata koji neće dati svoj glas tebi i njemu na sledećim izborima.
  • Pera

    04.05.2021 16:08
    Marihuanizacija u korist "zdravlja" je projekat.
  • Vladimir

    04.05.2021 16:07
    A kriminal, mito, korupcija cveta.
  • Dule

    04.05.2021 16:01
    Vulvin
    Kaze bivsi minista odbrane koji uopste nije bio u vojsci.. Odnosno sadasnji ministar unutrasnjih poslova, koji svercuje i pere pare iz kanade...
  • Lustrator

    04.05.2021 15:58
    trava?
    Ma kakvi, to je zabava za nižu klasu!
    Zna se šta konzumira elita, vina od više hiljada evra!
    A trava? Ma to je za neke levičare?
    A ti sa skupocenim vinima odavno nisu levičari.
  • Dejan

    04.05.2021 15:52
    Dil
    Marihuana je ulicarski satrovacki naziv, divno se izrazava ministar kao i vi tzv novinari, duplo neznanje se multiplikuje ! Cannabis Sativa, srbski konoplja, dalje idu razne vrste i varijeteti ! Do rata se konoplja proizvodila svuda po Vojvodini,postojale su kudeljare ! Posle je tito po naredjenju amera sve to unistio i pogasio da bi uvezli pvc najlone i lanape. Sad ce ex julovac da nam objasni sta cemo da radimo !!!
  • BoeserWolf

    04.05.2021 15:45
    Da, hapsis ove mafijaske donove sa jednim dzointom, a Koluvijinim ljudima si izdavao bia i vba značke i sadio tikve u Jovanjici
  • Nick Nejmovic

    04.05.2021 15:41
    Kanabis nije problem
    Problem su rakija i vinjak. Od tih zestokih pica su mnogi postali agresivni i alkoholicari. Unistili porodice i zivote. Takav slucaj nije zabelezen od marihuane.
  • Tinkerbell

    04.05.2021 15:39
    Kupujmo domaće
    Prvo da unovče one 4 tone po redovnoj ceni, a za dalje će videti.
  • Srba Smučić

    04.05.2021 15:35
    Pa oborio bi cenu, ne isplati se...
  • Stole

    04.05.2021 15:26
    Drazi profit od Koluvije, ima logike..
  • Gaga

    04.05.2021 15:18
    Zvalava manipulacija
    Osoba X iz SNS: Uvescemo/Uvescu...

    Osoba Y iz SNS: Necu/necemo uvesti...
  • Dr

    04.05.2021 15:16
    Lis ucenik
    Los ucenik, nikakav vojnik, a jos losiji covek!
  • 021

    04.05.2021 15:16
    NS
    Čuva sve za sebe
  • 9

    04.05.2021 15:15
    Iz ličnog iskustva
    " Ja verujem u stepenice kada su narkotici u pitanju - kreneš
    od marihuane završiš na igli. U međuvremenu ti se na govorima
    ukazuju vanzemaljci , tetke koje šalju novce i razne ministarske funkcije. "
    Reče ovaj sa slike , pogled bisar pravo u sagovornika.
  • Miki

    04.05.2021 15:11
    E kad se setimo,keja,mladog julovca i gandze koliko hoćeš.Svaki dan duvka i veza da se ne ide u vojsku...
  • Novosađanka

    04.05.2021 15:10
    Ta nemojte kasti
    Znači samo ovi iz SNS će da duvayu.
  • Ja ne ponimaju

    04.05.2021 15:06
    Kakvi su ovo debilni argumenti, krene se od trave i te seljačke fore? Zna se sve, nismo peti razred. Kreće se od mamine i tatine apoteke, alkohola. Vi mislite da deca, tj tinejdžeri, o intoksikaciji saznaju preko trave? Koliko ste glupi života vam? Pa gledaju pijanstva od ranih nogu, tata i drugari nešto piju pa skroz pošašave. Komšija Mile zgazio ili poginuo jer je pio. Pa u crtaćima isto, alkohol, cigare, kafa. O narodnoj književnosti da ne govorimo. Pije rujna vina pa topuzom rebra isprebija itd. Čak i šarcu daje. I onda ovakvi intelektualni odroni imaju neko mišljenje. O legalnim i administrativnim razlozima da ne govorimo, ne znam šta uopšte raspravljamo sa ovakvim ludacima. Ali najsmešnije u svemu tome je što mi to govori neko ko je umešan u trgovinu i proizvodnju narkotika. Pa sutra čovek da vam bane sa testovima, aparat bi se istopio.
  • hhh

    04.05.2021 15:01
    Pa naravno,
    Zasto bi legalizovali i placali porez na svoj mali hobi, kada ovako, dok je droga nelegalna, mogu za sebe da uzimaju kompletan profit.
  • Dete rock'n rola

    04.05.2021 14:58
    Vooline ajde znam da imaš vezu u Jovanjici, raspitaj se ima li lepog, friškog paradajza i krastavaca.Pitam za druga.
  • Laloš

    04.05.2021 14:54
    Dobro je, znači neće još dugo.
  • Tja

    04.05.2021 14:51
    Samo dokazujete da ste, uz to što ste retrogradni i pogani - teški kriminalci. Srbija bi bila "legalnija" kada bi ukinula institucije.
  • Gavrilo

    04.05.2021 14:48
    Protiv
    "...Uvek ću u parlamentu ako se to postavi kao tema glasati protiv legalizacije marihuane"

    Uvek kada budem imao mogućnost da glasam, glasaću protiv tebe.
  • sedrfw

    04.05.2021 14:41
    "Ne verujem u podelu na lake i teške droge". Ne verujes ti u nista jer si beskicmenjak, ulizica koji nema svoje misljenje
  • Bole

    04.05.2021 14:38
    Nas divni predsednik se bori protiv travara zlocinaca.
  • Nick

    04.05.2021 14:36
    Prvi smo u Evropi po pusacima, po alkoholicarima smo takodje pri vrhu, nasilje u porodici, verujem da ni tu ne zaostajemo, rijalitiji koji se svode na svakodnevno, celodnevno vredjanje i prostacenje najgledaniji programi, predsednik koji se ponasa kao africki diktator sam kaze da drzava nema snage da se izbori sa huliganima ali legalna marihuana bi nam kao narusila neki moral? Marihuanu inace nisam u zivotu ni video a kamoli probao ali kad vidim ko joj se protivi odmah bi je legalizovao.
  • ZGFCUWS

    04.05.2021 14:33
    Rodila me majka da budem serator, a ne vojnik.
  • sendvic

    04.05.2021 14:32
    plz
    Zasto bi legalizovali nesto na cemu uzimate milijarde...
  • ?

    04.05.2021 14:32
    A zašto ste onda upravo vi pokrenuli to pitanje prošle nedelje?

    Zašto nas vozate tako?

    Objavite pa opovrgnete i tako svakog dana.
    Samo da sludite ovaj lud narod.
    To vi i hoćete.
  • kuki

    04.05.2021 14:32
    bagra
    More m'rš......
  • Baba sera

    04.05.2021 14:31
    BAŠ ME NASMEJAO MINISTARČIĆ
    Tako sam se uzbudila da sam požurila u veceraj.
    Ovako se nisam smejala ni kada je izabran za ministra, a sada umirem od smeha.
  • Jatzans

    04.05.2021 14:29
    Samo u nekim krugovima ce ostati legalizovana.
  • ghklghk

    04.05.2021 14:24
    to bi znacilo da u srbiji postoji dobrih 500,000 ljudi na heroinu (ako uzmemo u obzir da dosta velik deo nacije redovno konzumira marihuanu). Ako je to istina, onda se drzava veoma lose bori protiv heroina s obzirom da je on neizmerivo veci problem od marihuane. U prevodu:

    "Necemo legalizovati jer bi nam zarada drasticno opala zbog regulativa :)"

    Vrlo dobro se zna ko je glavni distributer marihuane na trzistu. Jedini razlog zbog kog AV i kompanija nikad nece legalizovati je zbog svojih dupeta.
  • neko

    04.05.2021 14:20
    Kad bi procitao nesto korisno u svom zivotu mozda bi i prestao da verujes generalno.. Cak postoji i mogucnost saznanja.
  • Joja

    04.05.2021 14:19
    Legalizuj, izgibosmo od vinjaka!
  • Reckboo

    04.05.2021 14:18
    Shaban, shabaaaan
    Jer uz rakiju se bolje puca na neprijatelja, je li?! - a hippies ne idu u rat... A baš si lepo plevio na Jovanjici, Mario...
  • tetka

    04.05.2021 14:16
    "Ne verujem u podelu na lake i teške droge"


    A da li verujes u Jovanjicu?
  • Gusztav

    04.05.2021 14:14
    Mislim da mu njegov predsednik kaze da glasa za marihuanu da bi glasao, i popusio ako treba.
  • Joca

    04.05.2021 14:13
    "Marihuana neće biti legalizovana dok god je Vučić predsednik" - Nadam se da će vrlo brzo doći do legalizacije! ;)

    Iako nisam konzument, veselim se onome što će po Voolinu prethoditi legalizaciji.
  • Organski Paradajz

    04.05.2021 14:12
    Pa naravno da nece, jer bi tako na proizvode iz Jovanjice morao porez da se plati, ovako 100% ide vama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna