Autor: 021.rs

Info
09.05.2021.
12:52 > 13:14
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da je "prvi svedok koji Dragana Markovića Palmu sumnjiči za organizovanu prostituciju, pozvan da svoj iskaz da sutra u Jagodini".
  • Pravda

    10.05.2021 07:03
    Samo napred Marinika u isterivanju pravde! I ne brini, ako pokusaju nesto da ti urade izacicemo SVI na ulicu da te branimo.
  • Dane

    09.05.2021 20:01
    Svedok je žensko ili muško?
    Kakav je to svedok koji ne sme dati iskaz. Ćutao je 11 godina i sad kad verovatno može samo da prepričava šta je bilo pre toliko godina svedočio bi sa skrivene lokacije, okrenut leđima i skremblovanog glasa. Kako nas druge, obične niko ne pita kako ćemo svedočiti, dobiješ poziv i odeš. A kad te političari instrumentalizuju, onda bi da svedoče i iz Švajcarske. Kako takvog svedoka odbrana može da prihvati? Da li bi Marinika prihvatila da se protiv nje sa optužbama pojavi "lice iza zavese"?
  • Et

    09.05.2021 19:48
    Aj razmisli jos malo
    @milicica,

    Pa da drzava funkcionise mogle bi da se rade stvari redovnim putem. Kod nas su institicije u potpunosti korumpirane, Palma je jaci od njih, i kako ti zamisljas da onda svedok bude zasticen i da se ikakva pravda postigne. Ko zna koliko ljudi ima sta da kaze i optuzi, ali ne smeju. Nema ko da ih zastiti, a metode zastrasivanja mogu samo da zamislim koliko su strasne. To bog ce zastiti je naivno i nezrelo razmisljanje, bez saosecanja za zrtve
  • Ilinka

    09.05.2021 17:18
    Marinika, samo napred. Palma da skine imunitet i sam sebe objasni.
    Za podvodjenje mu nisu Dragan Djilas i njegove pare krivi.

    Balkanoidi ce se ili opismeniti ili izumreti kao vrsta.
  • Salamander

    09.05.2021 16:50
    Nepravna nedežava
    u kojoj su netužioci nejavni i kao da ih nema.
    Pravda je nepravda.
    Sve je naopačke

  • milicica

    09.05.2021 16:33
    pa Marinika
    Svedok ce morati svedociti na ovaj ili onaj nacin i ako govori istinu njemu po meni i nije potrebna zastita a moze da me zastrasuje svako sem boga. Nacin na koji vi zelite mi se ne svidja iz prostog razloga sto svako moze da optuzi svakog, zatrazi zastitu jer mu neko placa, coveka proglase za nevinog i upropaste nekoliko zivota. Molim vas da se razume ja ni slucsjno ne branim Palmu, Lecica , Miku ali treba se jako cuvati i ne talasati kao sto je u svim ovim slucajevima evidentno preko stampe pa tek onda redovnim putem vec obratno jer su u pitanju vrlo vazne i osetljive stvari.
  • akockalone jeremic

    09.05.2021 13:45
    Pa nego ce da daje izjavu tebi i sundjer bobu …

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna