Autor: Novosti

Info
17.05.2021.
11:37
Bezbednosne službe regiona, predvođene srpskim operativcima iz MUP i BIA, locirale su Radoja Zvicera, navodnog vođu "kavačkog klana", u jednoj od zemalja Južne Amerike, saznaju Novosti.
  • matori

    17.05.2021 17:02
    dovoljno sam mator da se secam Djindjicevog atentata i kako su novine pisale da je Legija pobegao u Singapur, bila cak i (namontirana, naravno) slika Legija sa naocarima, kao navodno prilikom ulaska u tu zemlju... Ispostavilo se da je sve vreme bio u svom stanu u BG i da je na kraju pijan dosao u policijsku stanicu da se preda.
    Tpliko o spekulacijama ko je gde od mafijasa...
  • Dragan

    17.05.2021 12:40
    Ah
    Molim da objavite BIA i MUP Srbije ne darađuje ni sa jednom legitimnom bexbedonosnom organizacijom jer se obe vode kao leglo ruskih špijuna.Oni nisu u stanju nikoga da lovoraju.Dok su im Mladić i Karadźić igrali pred vratima ih nisu locirali.
  • Mirkas

    17.05.2021 12:01
    Nije vama do Evrope i droge, nego da ovaj ne propeva.
    Ako ga se neko domogne pre vas, ugasili ste ga za uvek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna