Autor: FakeNews Tragač

Info
19.05.2021.
11:15 > 11:35
Priču o bogatom Kinezu koji je kupio fudbalski klub kako bi ispunio želju svom sinu preneo je veliki broj domaćih, ali i stranih portala, vodeći se objavom sa Tvitera.
  • Pustinjski banderas

    19.05.2021 19:27
    samo kazem
    Shvatam da je moderna demokratija, cija je osnovna postavka: "Ja sve znam, ja se pitam, moj glas je vazan, nema veze sto nemam obrazovanje ni vestine da informisano odlucim" pogubno uticala na zdravu pamet i IQ stanovnistva, ali ova propagandna kampanja protiv Kine zaista je ogolila svu besmisao "vox populi".
    Oduvek je bilo tako. Nemojmo zaboraviti da je ogromna vecina stanovnika Jerusalima bila za to da se razapne Hristos, a oslobodi Varava, da je ogromna vecina Srba mahala tenkovima koji su isli prema Vukovaru.
    Imamo zemlju koja je kulturno drugacija, gde su mnoge norme drugacije, zemlju koja se razvija brze nego Zapad jer je reafirmisala principe koji su je nekad cinili mocnom, a i prihvatila mnoge ideje sa Zapada. Od pre 10-15 godina ta zemlja je problem za Zapad i, posto je dovoljno velika da se brani i dovoljno homogena da se ne moze pocepati (nikad necu zaboraviti kako je americki ambasador u Jugoslaviji izjavio da podrzava Miloseviceve "mitinge istine"), propagandna kampanja je jedini nacin da Zapad napadne Kinu.
    Eto, da vam kazem sa terena da propaganda daje efekte: ljudi zagledaju strance sa sve vecim nepoverenjem, razlicite mere koje uglavnom pogadjaju strane drzavljane su sve strozije i tako redom. Bojim se da mislim sta ce biti krajnji ishod.
  • Nedjo Bokun

    19.05.2021 19:19
    Mediji naseli!?!
    Pa tako funkcioniše bukvakno sve u današnje vreme.
    Daj samo da se nešto zbrčka pa u kafić na piće.
  • Milana

    19.05.2021 18:18
    Jasno je
    U medijima rade prepisivački još iz osnovnih škola. Samo nastavili...
  • They live

    19.05.2021 12:43
    Ovo bi bio pravi naslov
    "Mediji" naseli na lažnu priču 

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna