Autor: RTS

Info
21.05.2021.
23:45 > 07:24
Pri kraju je velika akcija otkrivanja lažnog meda, najšira koja je ikada sprovedena u Srbiji.
  • Nina

    11.06.2021 11:59
    Ne jedem med
    Zastititimo pcele,med je njihov,zasto ih ljudi teraju da toliko rade,kao robovi.
  • gradjaninX

    21.05.2021 11:11
    "
    Uroš
    21.05.2021 • 08:09
    Udruženja, udruženja
    Sve u cilju ekstra profita i monopola. Država treba da kontroliše i kažnjava, a udruženja ne mogu da se dogovaraju oko otkupne cene! U Srbiji ne postoji slobodno tržište, jer nema države da zabrani monopole"

    A udruzenje pcelara je pokrenulo sve ovo jer ih veci profit uopste ne interesuje. Monopol ih ne interesuje takodje, zato su i osnovali udruznje pa imaju glas koji ih predstavlja sve.
    Razlika izmedju onih koji se bune i onih protiv koji se ovi bune je ta da jedni imaju pravi i bolji, skuplji med, a drugi imaju med nizeg kvaliteta sa nizom cenom.
    Drzava je inace ta koja pravi monopole ovde, jer, tako se lakse kontrolise trziste. Ovde vlada socio-komunizam, a ne demokratija.
    Probudite se.
  • ns ja

    21.05.2021 09:20
    Nekad je najveći kriminal (i falsifikat!) bio kada pčelari hrane pčele šećerom, pa se one ulenje, manje lete okolo nego više prave med od šećernog sirupa(šećer rastopljen u vodi u betonskim koritima u blizini košnica)! Međutim i takav med, (koristila ga je sssr vojska), je pravi(!) jer daje zbir prostih šećera čijom se razgradnjom u organizmu dobija brza energija i pri tom ne troši kalcijum iz kostiju, pa i sa ono malo biljnih materija što ga pčele dodaju bude čak i nutritivno zdrav!
    Danas, naša država dozvoljava da se reč "med" koristi za svašta! Kao što dozvoli da banke za "to" što nude kažu da su "proizvodi"!? Hej!? Konjsko pivo, kao i država
    ***naravno "cena od1300rsd za pravi med" je drski bezobrazluk i čista laž, i eto malo da i gospodin pogura na svoju vodenicu! Dakle, DA, pravi med, i da, može po ceni do 1000rsd. Jeste, kod nas je i sve ostalo jeftinije nego u Evropi, a pčele rade za džabe, ne poznaju EUR i valute...
  • Vladimir

    21.05.2021 09:15
    Kakva drzava. Takav i med. Samo su vitamini i vakcine original falcifikata.
  • R.M.

    21.05.2021 08:19
    Bar neko
    U ovoj "državi" je uglavnom sve falsifikat, plagijat, laž je osnovno načelo kojim se vlast rukovodi, pa je za svaku pohvalu reagovanje pčelara i napor gosodina Živanovića da sačuva med a samim tim i zdravlje konzumenata. Da je sreće, to bi trebalo da rade inspekcijske službe, policija (ako je u nadležnosti Interpola, onda bi i srpska policija bila nadležna, mada ministru iste i tako već teče i med i mleko, pa nije zainteresovan).
  • Buba

    21.05.2021 08:11
    Da taj med mozda ne raznosi sns autobus sto vakcinise?
  • Uroš

    21.05.2021 08:09
    Udruženja, udruženja
    Sve u cilju ekstra profita i monopola. Država treba da kontroliše i kažnjava, a udruženja ne mogu da se dogovaraju oko otkupne cene! U Srbiji ne postoji slobodno tržište, jer nema države da zabrani monopole
  • 8x68s

    21.05.2021 07:26
    Ja kupujem u Manastiru Velika Remeta. Prvo vidim kosnice iza manastira pola brda, drugo ako i falsiraju njima na dusu, trece pomogao sam Manastir.
    Odlican med.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna