Autor: nova.rs

Info
29.05.2021.
08:24 > 08:26
Naučna saradnica Instituta za primenu nuklearne energije Marija Gnjatović je napomenula da ne treba žuriti sa trećom dozom vakcine.
  • Mile

    29.05.2021 11:48
    Stari su bili bitni za politicku kampanju, da li imaju antitela ili ne, da li su zasticeni od korone ili ne to nikoga na vlasti u stvari ne zanima. Mislite o tome kada izadjete na sledece izbore.
  • Bojana

    29.05.2021 09:07
    Ne, nego treba ostaviti ljude nezasticene... svasta! Moj otac posle dve uredno primljene doze Sinopharma jos u januaru-februaru nema antitela i naravno da jedva cekamo odluku o trecoj dozi, zapravo, nadamo se nekoj drugoj, efikasnijoj vakcini. Ova zena sa njenim javim nastupima ni malo ne pomaze.
  • doze

    29.05.2021 08:40
    Ova nema pojma. U Emiratima je radjeno istrazivanje i primetili su da ima odredjen postotak ljudi koji nisu razvili antitela. Vec su poceli da im daju trecu dozu, ili sasvim neku novu. Samo u nasoj zemlji ne rade istrazivanja, a posle se cude zasto neki nisu razvili antitela i kako to da su se zarazili. Jos malo pa istice 6 meseci za one koji su se vakcinisali u januaru, pa i na njih treba misliti sto se tice novih doza

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna