Autor: Beta

Info
31.05.2021.
19:53
Turistički vodiči Srbije upitali su, u otvorenom pismu, ministra finansija Sinišu Malog zašto svi dobijaju pomoć, ali ne i vodiči koji su 18 meseci bez prihoda zbog pandemije.
  • Jaroslav

    01.06.2021 15:29
    Prekvalifikacija
    I ja sam pre pandemije bio turistički vodič sa licencom zasluženom 2010 godine.
    Nakon ove pošasti sam počeo da radim sasvim drugi posao jer od turističkog vođenja više nema vajde, barem ne u neko dogledno vreme.
    Ono što želim da kažem je da u toj branši postoji ogroman broj "muljatora" i te osobe su izuzetno uobražene, pogotovo mlađe ženske osobe, koje se ponašao kao filmske zvezde i kao da su ljudi krenuli na neko putovanje zbog njih a ne zbog sebe. Da ne spominjem količinu laži da bi ubedili turiste da idu baš tamo...
    Smučilo mi se sve to u vezi turizma i odoh...Daleko im lepa kuća!
  • Bilja

    01.06.2021 08:56
    A kako nemaju paree kad ne vracaju uplacena putovanja.Gde su moje pare300 evra sto sam uplatila agenciji putopis u Novom Sadu detetu za ekskurziju.Sramota njih je dobro drzava zastitila da ne vracaju pare.
  • Bananamen

    01.06.2021 05:58
    Mislim da komentatori mesaju turisticke vodice i agencije.

    Jedino mi nije jasno na sta misle kad kazu da im nije obezbedjena vakcinacija?
  • suzica

    31.05.2021 21:47
    Nekako jedino za turisticku, od svih delatnosti koje su pogodjene pandemijom, nemam saosecnja. Pitam se zasto je to, i odgovor je verovatno zato sto u redovnim uslovima imaju najlosiju uslugu koju pruzaju za svoju cenu. Uvek je neka prevara, neka sitnija ili krupnija podvala i uvek im prolazi. Kad god mogu ih izbegnem ali nije uvek moguce. A evo, lazu i u tekstu. Kako nisu imali nikakve novce, kad koriste mojih 1000 eura koje su uzeli za uslugu koju nisu isporucili? A drugo pitanje je kako to im nije obezbedjena vakcinacija, u ovom krsu od zemlje, jedina stvar ikad koja je dobro uradjena, to je vakcinacija protiv korone, bukvalno svako ko je zeleo je vec odavno primio.
  • Mugabe

    31.05.2021 20:45
    Da li su oni culi za prekvaifikaciju?? Mislim da je sada dosta da nas agencije gule za aranzmane jedno prikazu kad odes ono jad i beda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna