Autor: Tanjug

Info
02.06.2021.
06:47 > 08:41
Igrani film "Dušan Silni" u režiji Petra Pašića dobio je najveću podršku od 48 miliona dinara, a "Put do oca" Nenada Ognjenovića 36 miliona na konkursu Filmskog centra Srbije.
  • Zasto

    02.06.2021 11:58
    Zasto
    Zasto nesnimaju Sojica? Zato sto su svi ko Sojic i neideim u prilog. Koga bre interesuje frizirana istorija na guslama...gledam kako cu preziveti cei mesec a oni se frljaju milionima! Sramota!
  • Đura

    02.06.2021 10:12
    Samo istorijske bajke koje služe da nas nerealno uzdignu, svađaju, vaspitaju nove šoviniste i skrenu pažnju sa pljačke i siromašenja većeg dela građana dok se politička elita i pojedinci bliski njoj enormno bogate. Zašto se ne finansira neki film koji će da propagira bliskost među narodima na Balkanu? Bilo je takvih perioda u istoriji. Zašto se ne finansira neki film koji propagira ljubav ili recimo borbu protiv nejednakosti i nepravde u društvu? Zašto se ne finansira film o tome kako su se pojedinci nepravedno obogatili dok je većina osiromašila? Zašto se ne finansira socijalni film o običnom čoveku koji ne može da se izbori sa bahatim i nikad sitim aždajama koje su ga zajašile evo već trideset godina?
  • Filmadzija

    02.06.2021 08:32
    A neka SF tema ili komedija, to nista a? Jao kad se setim samo kakve smo komedije dobre snimali. Danas snimamo samo filmove sa temom vrućeg beogradskog asfalta i ovakve naciinalne filmove sa ciljem nabijanja kvazipatriotizma. Ne znam za vas , ali kod mene stvara upravo suprotan osecaj..
  • Lazar

    02.06.2021 07:40
    Lazar
    Obično bacanje nasih para i deo koi se pere! Svi filmovi i serije koje imaju istorisku tematiku a snimljeni su u zadnjih 10 godina lice jedan na druge. O Nemanjicima bolje da nepisem! Daje se novac za trecerazredne filmove i serije onima koi su bliski ovom rezimu! Bolje tim novcem ako neznate stacete lecite decu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna