Autor: Beta, FoNet

Info
02.06.2021.
09:32 > 09:37
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da će Krizni štab za suzbijanje korona virusa odlučiti da li će biti proslava matura i ocenio da tome treba pristupiti "odgovorno, bez obzira na emocije".
  • Duda

    02.06.2021 10:20
    Bez polaganja male mature.
    Nisu imali nastavu, išli su na privatne časove. Dajete primer kako ste svi vi što se zovete vlast završavali škole. Nema mesta u školama? Nema prosvetnih radnika?
    Maltretirate decu, ali deca pamte šta im radite. Znaju deca vrlo dobro ko ih ponižava. Kada prodje koja godina, bićete matori, a oni još uvek mladi. Mislite o tome, svako pamti svog mučitelja.
  • 65+

    02.06.2021 09:49
    E moj Ruzicu, sramoto. Prvo,na koji nacin si usao u vlast? (napadima na av). Drugo, utakmice mogu vec sada i bez dozvole a mlade nam satirete, unistavate mentalno. DOSTA VISE , narod je na ivici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna