Autor: Euronews Srbija

Info
11.06.2021.
07:51
Vakcina protiv ovčijih boginja - varičela, obavezna je za decu uzrasta šestog razreda osnovne škole, koji do tada nisu preležali ovu bolest i biće besplatna.
  • Protiv obavezne

    11.06.2021 11:38
    Prelezala sa 37
    Vakcinisana protiv svega. Dzabe sve kad sam sa 37 prelezala sve sa decom, koja iako vakcinisana podobijala sve vrste biginja i male, rubeole, kasnije i ovcije. Neću da vam pricam kako sam podnela kao matora. Rastala se skoro od života. Danima ležala, temperatura, umor, ožiljci. Deca sve podnela trčeći na nogama, kao i svaku bolest. Pootpisujen da je teža kliniička slika kad si stariji. Nijedno dejstvo vakcine nije večno. Sama sam dokaz. Ne trebaju deci vakcine, već prirodni imunitet. Uvedite obavezan boravak u prirodi za decu o trošku RFZO, pa da vidimo da li će biti i koliko bolesnih.
  • Pera Bambala

    11.06.2021 11:12
    Šio mi ga Đura
    Nisam anti vakser. Ali preležo sam varičele sa 13, a drugar ih je preležao dvaput, jednom sa 10 i posle sa kćekom kad je imao 30 i kusur. I ništa nam ne fali. Po meni je čak bolje ako se preleži u dobu kad je dete već razumno i može mu se objasniti da ne sme da češe plikove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna