Autor: Tanjug

Info
21.06.2021.
09:45
Priština je posle ponoći poslala obaveštenje da zabranjuje ulazak na teritoriju Kosova i Metohije ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću.
  • Zovem se Stevo

    21.06.2021 10:43
    Inače
    Treba im svima zabraniti i ulazak i izlazak, ako nekako i uđu.
  • Pljuc

    21.06.2021 10:21
    Eh, od kada smo mi, u našoj kafančugi, zabranili ulazak ovome i ovakvima (ministrima na drugom i trećem mestu - ali i onima na prvom i drugom)!
    Jednostavno, nije njihovo prisustvo poželjno, tj. nisu oni vredni (zaslužili) da se druže sa nama. A ni mi baš nešto nismo skloni gubljenju svog dragocenog badavadžijskog vremena na njih!
    Čak smo i razmišljali da napišemo tablu na ulazu "Političarima ulaz zabranjen", ali smo se plašili da neki izanđali ker ili mačor ne shvate da se to i na njih odnosi, pa smo odustali... Životinje su dobrodošle i stalno je neka tu.
  • 9

    21.06.2021 10:05
    "Pa ovo i nije tako loše"
    Napokon da normalne neko razdvoji od bagre
    pa makar i stranac. Meni pri ulasku nisu
    pravili nikakav problem. Ni Kosovari ni Albanci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna