Autor: Srna

Info
14.07.2021.
18:53
Evropska komisija je predložila da svi novi automobili i kombiji budu bez štetnih gasova od 2035. godine i do tada bi trebalo postepeno ukinuti prodaju vozila na dizel ili benzin.
  • kimi

    14.07.2021 19:52
    haha
    Tooo Miki !!! Hvala nasim evropskim prijateljima i svima koji cine sve da bogati budu jos bogatiji a siromasni koji ponekad uspeju da skrpe za neki krs auto ili slicno, sada ima da tabanajuuuu! Extra, ljudi misle na zdravlje,zasto neko ko crnci 10 sati dnevno da sedne u kola i ode kuci da se odmori kada to moze i peske da uradi!?! Sta fali?
    Sta fali da se ide vozom 7-8 sati za vise para nego do sada, umesto avionom? Posto ce sada i avion biti luxuz kao i auto.
    Prelepa zelena buducnost ,gde ce bogatima biti sve isto samo malo skuplje, a sirotinji ...ma koga puza za sirotinju ... evropske vrednosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna