Autor: FoNet, Blic

Info
21.07.2021.
07:01
Građevinski inspektor podneo je krivične prijave Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu protiv odgovornih za urušavanje zgrade na Vračaru.
  • ne znam

    21.07.2021 11:55
    verovatno je stanarima nesto ponudjeno cim mogu mirno da gledaju ovo...
  • gradjaninX

    21.07.2021 11:05
    Nije kriv investitor, kriv je uvek odgovorni arhitekta koji je bio zaduzen za izgradnju od projekta pa do predavanja zavrsene zgrade. Zajedno sa njim je kriv i zavod za izgradnju, jer nije kontrolisao sta radi onaj odgovorni arhitekta.
  • KOMORA

    21.07.2021 08:57
    Odgovornost članova komore ?????
    Ko li je to predložio ?
    Ko je potpisao dopis komori, navedite ime znalca ?
  • usmeno raskinut?

    21.07.2021 08:46
    "ugovor "usmeno raskinut""???

    Nije ovo USA pa da se ugovori usmeno sklapaju i raskidaju.
    Tamo je poverenje, poštenje, čast, iskrenost usađena u mentalni sklop. Biznis se zasniva na poverenju.

    Kod nas oduvek vlada težak prevarantski duh i mentalitet gde svako gleda kako da se ogrebe, zakine, ugradi na štetu drugog.
    To ide od najbanalnijeg primera guranja i lakatanja pri ulasku u autobus do velikog biznisa.
    Nismo mi ni za sta usmeno. Samo crno na belo i overeno.

    A situacija tipična - na kraju se ne zna ni ko je izvodio radove, ko je investitor, ko je odgovoran... Za to je kriva vlast države i u ovom slučaju Vesić.

  • not guilty

    21.07.2021 07:25
    Naravno da izvođač i investitor negiraju krivicu. Zašto bi oni bili krivi što neki bahati stanari žele mirno da stanuju pored parcele koja će investitoru omogućiti brzo i lako zgrtanje velikih novaca. Šta tu ima komšije da insistiraju na građevinskim propisima, dozvolama i standardima?!? Zašto se stanari nisu setili da izvode inspektore u neku pečenjaru na pauzu, nego sve mora sam jadni investitor? Mislite da je lako bilo investitoru odvajati i odreći se 100 dinara za osnivački ulog? Lako je kritikovati :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna