Autor: 021.rs

Info
23.07.2021.
13:38 > 17:00
Svečana ceremonija otvaranja 29. Olimpijskih igara održana je na Olimpijskom stadionu u Tokiju.
  • никола

    23.07.2021 14:27
    штуро
    Заборавили сте неке ствари. Публике неће бити на јапанским олимпијским играма. Спортски учесници се суочавају са енормним притиском. У собама су им постављени пластични кревети који издржавају 1 особу, са циљем сузбијања блиског контакта истих са другим учесницима. Забрана изласка такмичара из додељеног им бунгалова, у преводу само до стадиума и назад. Нос им је забрањено да промоле. Да не давим даље, има још много тога. А да, и директор маркетинга олимпијских игара је отпуштен, пред само отварање. Због расизма. Повод је његова шакла коју је изрекао пре доста година. У окружењу блиских људи,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna