Autor: Raskrikavanje.rs

Info
28.07.2021.
20:21 > 20:25
Provladini tabloidi koji danas pišu najlepše o preminulom inspektoru Dejanu Joviću koji je 2017. godine učestvovao u hapšenju Veljka Belivuka, pre nekoliko godina vodili su hajke protiv tog policajca.
  • Jednog

    29.07.2021 11:07
    lepog dana
    Jednog lepog dana bi sve te vlasnike tabloida koji su ovo uradili poštenom policajcu, krivične prijave, sud i verovatno dugogodišnji zatvor, a onda neka ih u zatvoru guze svi oni koji su imali istu zaštitu tabloide.
    Banda neopevana.
    Da je ovo normalna država kakvo izvinjenje i to od jednog vlasnika u moru krvožednih pro vlasti tabloida, SRAMOTA.
  • Steva

    29.07.2021 11:03
    eto to smo mi
    Zar nije nedavno gosp.Vuk Obradović na nekoj konferenciji za novinare na kojoj je bila prisutna i jedan za bezbednost srbije veoma bitna osoba rekao: "Pogladajte narode i zapamtite ovako izgleda lice mafije" pokazavši ruko na Dijanu Hrkalović i posle tota na Obradoviće drvlje i kamenje.Sve u svemu jako smo pokvaren i licemeran narod,koristoljubljiv i upravo onakav kakvim nas je nekad davno opisao Arčibald Rajs i zato ne treba nikoga da krivimo nego sami sebe za sve loše što nam se dešava.
  • Mojsije

    29.07.2021 08:24
    Ju ju
    A sta vise ocekivati od ove napredne vlasti i poltronskih tabloida i novina. Unistiti sve sto kriticki pise o predsedniku, vladi i SNS. Sramota!!!
  • Slobodanka

    29.07.2021 07:30
    Odgovornost
    Tako su i inspektora Bogdana Pušića pokušali da unište tabloidi a naročito kurir svaki dan Pušića i porodicu na naslovnu stranu. Kad je dokazano da ništa od toga nije istina to niko nije objavio. Svaki tajkun može da plati ako se oseti ugroženim. Zabava za narod. Nema odgovornosti.
  • Kelj

    29.07.2021 07:24
    Vladavina prava u drzavi Srbiji? Drzava ne postoji ako njome ne vlada pravda a narocito ako je tuzilastvo sputano.
  • Komša

    29.07.2021 06:26
    Valjda će
    Ti tabloidi treba da plate moralnu satisfakciju porodici od jedno milion evra za uvredu i blaćenje porodičnog imena, pa više neće pisati neproverene stvari. Čuj kao izvinite i žao mi je.
  • kukulele

    28.07.2021 21:32
    qq
    Gradite zatvore,treba ce nam kad sektu sutnemo iz fotelja!!
  • Sandra

    28.07.2021 21:03
    Svi, ali svi normalni ljudi koji rade svoj posao u skladu sa casnim moralnim principima i koji se zalazu za opste dobro, prolaze kao bos po trnju.
    Ne slazes se sa politikom koja ne radi u interesu pojedinca, smetas. Unistice te. Proterace te. Razapece te. U grob ce te oterati. Gotov si!
    Ovaj jadan covek nije imao sansu da dokaze da je radio za sve nas.
    Ali istina uvek, ali uvek, ispliva na povrsinu!
    Sram da bude sve poltrone koji obraza nemaju zarad licne koristi. Doci ce sve na naplatu. Kroz vasu decu, unucice, praunucice. Sve po zasluzi.
    Pravda je spora, ali ipak dostizna.
    Makar i kroz karmu.
  • Sale

    28.07.2021 20:32
    Pa da sad potezu i onog jadnog momka Vlastu sto su ga kukavice ubile na sinama a kad je bilo aktuelno sklonili dokaze i oslobodili monstruma..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna