Autor: Beta

Info
29.07.2021.
17:25 > 17:34
Bivši inspektor Uprave kriminalističke policije Milan Dumanović izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar Aleksandar Vulin nisu iskreni u navodnoj nameri da pročiste vrh MUP-a.
  • Pera

    30.07.2021 05:30
    Uvek su bivši "nezavisni" i "dobri" a aktuelni zavisni i loši. Igrarija "Dobri i loši" za naivne. Rijaliti, preko "medija".
  • Uxon

    29.07.2021 21:05
    Uterivanje straha
    Vulin je isterao žandarmeriju na ulicu pa je svakodnevni prizor kako žandarmerija zaustavlja random automobile po gradu i istresaju ljude iz gaća ne bi li našli jedan džojus.
    Možda se ja ne razumem u policiski posao ali to sigurno nije borba protiv org. kriminala. Više mi liči na 90te i uterivanja straha građanima dok se sa druge strane radi na veliko. Svi smo svedoci ovog pišanja po narodu.
    Dosta je!
  • Preambula

    29.07.2021 20:21
    Vuk se oteo kontroli,nije placao procente verovatno i eto ga na listi za odstrel. Diktator ima poluge (i palice) moci. Videti cemo sta ce se tek otkriti kada padne sa vlasti.
  • Niko123

    29.07.2021 19:58
    Malo ste se zaboravili kako ste izdali svoje kolege na zadatku i dobili opravdan otkaz. I naravno da i vi hocete da tuzbama koje ce doneti " neke" sudije politicki " motivisani i postavljene" u nekom rezimu i niko ih nije smenjivao da uzmete velike odstete i da se vratite u mup. Naravno imate obecanja da cete biti visoko pozicionirani kada " oni" dodju na vlast. Al kolege ne prastaju izdaju na zadatku.
  • Dragan

    29.07.2021 19:53
    Ah
    Pitali g đu Merkel o velikoj pljačci u Hamburgu gde su ubijeni dva kriminalca i tri osobe koje se tu nalazile.G đa koja kao kancelar ima velika ivlašćenja je rekla da za to pitaju načelnika policihe u Hamburgu i gradskog javnog tužioca.Znači ništa da predsednik se meša,ili ministar policije (njemu je zadatak da kontroliše rad policije a ne istrage) u rad policije.Uz to nemaju famtomskog tkzv "direktor policije",nemaju tkzv žandare,para vojske tipa BIA,VOA,Kobre,Padobranske itd.Oni jednostavno imaju policiju koja radi svoj posao,koji su završili škole za policiju ili pravni fakultet.Kod nas u policiji klošar sa tri meseca obuke.
  • Podbarac

    29.07.2021 19:24
    @A3 - sve kaz'o kako jeste
    E sad obaška - nasledili smo korumpirane službe posle 5. oktobra, koje su "očuvane", e da bi tranzicija protekla glatko...

    E pa nije - kad je pokojni premijer krenuo da "čisti" bio je ubijen.

    Da li neko veruje da premijera može da ubije neki "klan", ako ga "služba" čuva? Odgovor je jasan jer još od devedesetih, organizovani kriminal kod nas jeste pod kontrolom službi, u prevodu služba te čuva ili te "ne čuva"...

    Od onda (oduvek) pa na ovamo, sve čistke u "službama" bile su borba unutar "službi" za kolač, a politiĆari su se priklanjali ovom ili onom "klanu" unutar službi radi Ćara.

    - Je l' su ovi uliĆari i navijači nešto novo? Nisu, samo su bili malo ojačali, onoliko koliko je "njin" klan u službi ojačao.
    - Je l' su ovi uliĆari i navijači (bili) nešto posebno okrutni? Pa nisu - svi su oni ista fela, zločinačka i ljudska primitiva, samo što neki to smeju da "pokažu", a neki ne.

    I to je to.

    Tolko.
  • Dex

    29.07.2021 19:22
    Dno dna
    Sve ce se uskoro pretvoriti u brazilsku favelu.
  • A3

    29.07.2021 18:09
    Ovde je još gore
    Pa i nije ovo baš neka novost. To se radi svuda po svetu, samo nije tako vidljivo, ali pošto je ovde u pitanju Srbistan, onda je sve neotesano, arogantno i ljigavo, a narod gleda i ćuti.
  • kukulele

    29.07.2021 17:36
    omg
    Bolestan narod koji trpi sve ovo i zivi u teskoj bedi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna