Autor: Kurir

Info
04.08.2021.
08:01 > 08:14
Biciklista S. N. iz Pavlišta kod Vršca preminuo je u bolnici od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu od Uljme ka Vlajkovcu.
  • Branko

    04.08.2021 10:12
    Biciklista
    Nazalost poceli smo da ginemo na putevima.Hitno da se promeni zakon i uvrsti bočno rastojanje od najmanje jednog metra kada automobili i kamioni pretiču bicikliste, biciklističke ulice u kojima biciklisti imaju prednost i automobili ne smeju da ih pretiču, mogućnost da voze u oba smera u jednosmernim ulicama, kao i u žutoj traci!!!
  • milmar

    04.08.2021 08:57
    korigujte
    zakon o saobracaju, u tom delu gde se za bekstvo posle saobracajne nezgode, dodaje kazna u visini krivicnog dela koje je ucinjeno,pobegnes a mozda bi MORAO da pomognes i spases neciji zivot

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna