Autor: Beta

Info
06.08.2021.
12:57
Članovi udruženja Internet radnici Srbije održali su danas performans ispred Skupštine Srbije na kojem su iskazali nezadovoljstvo zbog izmene Zakona o porezu na dohodak građana.
  • Milan

    06.08.2021 18:39
    Sta je sa vama
    Sta je, ljudi, sa vama?
    Niko ne spori da treba da ga plati, samo neka bufe zakonom regulisan i neka imaju prava kao i svi. Porez moze, staz i zdravstveno osiguranje ne.
    Ma nemoj?! Vi sto to opravdavate ili ne mozete da shvatite ili ste zli. Svi imaju ista prava!
  • PP

    06.08.2021 15:12
    @@/
    Cekaj malo, radili su na crno i nisu placali nikakve poreze. Ok. Svi su to znali, mnogi su i pocinjali freelance posao zbog toga. Neki su mozda i pokusali da odrade sve legalno, da budu prijavljeni i placaju porez ali nisu uspeli (mada mozes da otvoris preduzetnicku radnju) a da se ne lazemo, veci deo njih nikad nije ni pomisljao da placa porez, vec ajmo dobra zarada...

    E sad posto nisi placao porez, mogao si mesecno da izdvojis da platis privatno penziono sobzirom da u Srbiji imas zdrastveno preko socijalnog ako si nezaposlen.

    Tako da prava mozes da ocekujes tek kad platis porez kao i svi mi ostali.
  • @/

    06.08.2021 14:28
    Da li si ti namerno neupucen ili si zloban?
    Bar hiljadu puta su ljudi objasnjavali sta i kako oko poreza,zakona,prava, uslova itd, i ti nisi zapamtio ni jednu tvrdnju?
    Nije pitanje da li hoce ili nece da plate , vec koliki ce biti porez i kada ce biti zavedeni u sistemu, jer do sada ONI NE POSTOJE NIGDE I NEMAJU NIKAKVA PRAVA NI BENEFITE!
    Ti ne mozes da budes "privilegovan" ako nisi zdravstveno zasticen, nemas penziono osiguranje, nemas staz. Razumes li?
  • /

    06.08.2021 13:34
    Bas je performans. Ko neka predstava.
    Neka neka treba i oni da placaju kao i svi mi ostali, zasto bi oni bili privilegovani?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna