Autor: TV Prva

Info
09.08.2021.
12:08
Javno preduzeće Putevi Srbije zbog povećanja bezbednosti saobraćaja, radi na projektu uvođenja naplate putarine za kamione teže od 12,5 tona na magistralnim putevima.
  • Max

    11.08.2021 06:08
    Re
    Ma u redu je to, lepse bi bilo bez kamiona, samo zaboravljate da vam tim kamionima stize hrana, pelene za vasu bebu, TV za koji stedite i sve druge stvari koje ce poskupeti. Jeste li spremni i to da prihvatite ? Da li je za nesrecu u Petrovaradinu, Novom Sadu ili Borci kriv vozac kamiona ? Oni moraju biti potpuno trezni i njihova voznja se kontrolise tahografom. Po meni mnogo manja opasnost od pijanih i bahatih.
  • Zoran

    09.08.2021 21:33
    Magistralni Put Niš Dimitrov grad šleper do šlepera
  • Mil

    09.08.2021 19:58
    Gorana Kovačića
    Samo se čeka da neko pogine na raskrsnici Petefi Šandora i Gorana Kovačića, svaki dan udes, bilo je i da auto uleti u dvorište sa te raskrsnice zbog udesa, razvali ogradu od kuće itd. Samo je sreća da se niko nije zatekao na pešačkoj stazi u tim trenucima, pisali peticije da se stave ležeći policajci, nosili slike sa udesa u mesnu zajednicu i nikom ništa. Komentar tu je predviđen semafor ali grad trenutno nema para. Sve će to uraditi kada neko izgubi život a tada je kasno!!!
  • Dare

    09.08.2021 16:18
    Primer
    Srbobran Novi Sad.....šleper za šleperom, a paralelno autoput.....izvolite
  • U ulici

    09.08.2021 14:41
    Gorana Kovačica
    Pod hitno namestiti dva "ležeća"!! Ulica je kao autoput, počevši od autobusa koji se prvi zaleti u 4:30 ujutru, do braće Drinić sa sleperima,gastarbejtera iz adica sa raspalim bmw-ima koji tutnje do pola noći, i onda sve tako ispočetka, 365 dana...karantin je bio mama za ovakve...nigde ih nije bilo mesec dva, ulica je bila tiha ko dunavski park.
  • Mita Močuga

    09.08.2021 13:58
    Putarina
    U Srbiji 1400 din u jednom pravcu od Beograda do Preševa
    U Austriji vinjeta 10 evra za nedelju dana vožnje svim putevima
    U Mađarskoj isto toliko za 10 dana
    U Sloveniji 1000 dinara za nedelju dana za sve puteve
    Toliko.
  • Kosta

    09.08.2021 13:14
    Nesposobnjakovići
    Usporavanje saobraćaja i uništavanje puteva jer nisu u stanju da sprovedu zabranu kretanja takvim vozilima po magistralnim putevima .
  • Sale

    09.08.2021 13:08
    Petrovaradin
    Petrovaradin nema cenu..
    Izmestite kamionski saobraćaj, kroz Račkog i Reljkovićevu ne voze ispod 80 km / h.
  • Vozac

    09.08.2021 12:39
    Putarina....
    Dobar Vam dan!
    Naplata putarine na magistralnim putevima....?
    Moglo bi se o tome pricati, ko je uveo naplatu van auto puteva i zbog cega...?
    Struka treba:
    - Da se bavi stanjem saobracajnica, koje nisu bas u nekom zavidnom stanju a naplacivali bi....
    - Da se odredjeni magistralni putevi eventualno naplacuju, a to su oni koji se koriste radi izbegavanja placanja auto puta....
    Nigde se ne naplacuju magistralni putevi za teretnjake ako ne postoji alternativa koristenja auto puta
    - Da se ne govori odmah o kaznjavanju kao prioritetu
    - Da se strucno provere mesta sa punim linijama, ima mnogo mesta sa na kojima nema potrebe za punu liniju a pogotovu na toliko dugackoj punoj liniji
    - Doticni je kao prvi primer i jedini primer naveo da bi uz pomoc video nadzora policija videla ko obilazi na punoj liniji pa bi zahvaljujuci snimku mogla da kazni vozaca
    - Na kraju putevi koje sada naplacujete, auto putevi su u katastrofalno losem stanju (kolotrazi, neravnine, lose zakrpljene rupe i pukotine)
    Moglo bi se puno o ovoj temi ali javno uz ucesce struke
    -

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna