Autor: Tanjug

Info
09.09.2021.
09:50
Žao mi je što sam odgovorio na jedan neprimeren način na provokacije koje su bile te večeri, a traju već godinu dana i više, izjavio je reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić,
  • lala

    09.09.2021 12:15
    bitanga
    Ne možeš braniti ono što nemaš . Bitanga bio, bitanga ostao . Ko ga ne zna skupo bi ga platio. Iza njega stoji lobi i medijska propaganda , koja pokušava da opravda ono što se opravdati nemože. Metod je - zamena teza. Očekujem da se dokaže da je Antonijević namerno glavom udario pesnicu bitange, pa tako 4 - 5 puta.
  • EvoOvako

    09.09.2021 11:04
    Ljudima
    je vec preko glave da "podobni" dobijaju sve, a da mnogi koji su su sposobniji i bolji dobijaju mrvice, jer su "nepodobni".
    Nije nacin da se bijemo po ulici i Bjela je to ukapirao, ali mu je prekipelo. I nije on jedini - Koju, takodje, "masiraju", bas kao i mnoge druge.
    Kapiram - dobio si posao (u kulturi, JKP-u itd.) na podobnost, ali nemoj se diciti time i druge sprdati, jer to nije za diku. Sramota je biti nesposoban, pa morati sve resavati na podobnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna