Autor: Beta

Info
11.09.2021.
21:23
MUP Crne Gore poručuje da je MUP Srbije neprimereno postupao prema sinu premijera Zdravka Krivokapića, štićenoj ličnosti i njegovom pratiocu, čiji je dolazak blagovremeno najavljen srpskim organima.
  • Neko

    11.09.2021 23:15
    Pa sad
    Svi vole da se ponašaju po Beogradu - bez obzira na sve, Beograd je metropola, balkanska, primitivna, ali metropola.
    E sad svi ti su "glavni" na svom bunjištu, ali obrni-okreni - bunjište je bunjište, zapravo z*ovnjano zadnje dvorište...

    A da bi videli "sveta", najbrži tradicionalni način je - pravac Beograd. Jer tu i dalje mogu da se ponašaju skoro kao na svom "bunjištu" - što teško moe da im se desi u nekoj pravoj belosvetskoj metropoli - zamislite ovog junošu u Londonu? U pratnji naoružanog čike-policijaca iz CG !? Ne bih rekao!

  • ja

    11.09.2021 22:22
    Sramota da se ovakve stvari dešavaju u jednoj ozbiljnoj državi.
  • Rodjo

    11.09.2021 22:03
    Pitam
    ko ovde govori istinu ? Obican gradjanin ne moze da razume, kontradiktornost u izjavama, da li Srbija pritiska Krivokapica ili...u svakom slucaju,tenxije moraju da se spuste

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna