Autor: Beta

Info
19.09.2021.
10:37
Australijski premijer Skot Morison rekao je da je francuska vlada bila upoznata sa tim da Kanbera ima "duboke i ozbiljne rezerve" o francuskim podmornicama i pre nego što je raskinut ugovor o nabavci.
  • .

    19.09.2021 17:36
    Jedini bezobrazan stav je onaj od Francuske, koja umislja da je neka sila, a nije vec 200 godina
  • bezobrazno zdrav

    19.09.2021 12:39
    ne moze to tako
    Australija je postala nacisticka drzava. Ovde o tome ovde nema ni slovca ali oni koji hoce da budu obavesteni to znaju. Od svoje drzave napravili su najveci logor na svetu ali to pisem samio da ilustrujem koliko su pokvareni i kako su preveslali ne manje kvarne Francuze. Taj posao u vezi podmornica traje vec, mislim, sest godina. U okviru toga sporazuma stotine Francuza su otisle u Australiju i takodje Australijanaca u Francusku da rade na tom projektu da bi na kraju Francuzi dobili od anglosaksonskog otpada noz u ledja sa objasnjenjem da im podmornice koje su oni narucili vise ne odgovaraju. Eto, to su ucinili potomci prognanih robijasa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna