Autor: Beta

Info
21.09.2021.
13:39
U Srbiji je okruženje za slobodu na internetu relativno otvoreno, sa visokim nivoom pristupa internetu, ograničenim blokiranjem veb stranica i snažnom ustavnom zaštitom novinara.
  • botovanje

    22.09.2021 07:14
    Dovoljno je sprovesti ozbiljnu analizu botovanja na 021.

    Svakodnevno imamo gomilu normalnih komentara i normalan odnos +/-.
    A onda u roku od par minuta se +/- obrnu naglavačke.

    Potrebna je analiza i objavljivanje rezultata da se zna.
    I da se obnaroduje da li te minuse zaista lupaju tamo neki ucenjeni zaposleni u državnoj upravi ili je došlo do modernizacije, pa minuse lupa kompjuterski program, što je takođe moguće.

    Ovo je jako bitna tema, pa se nadamo da će 021 imati sluha za nju, pokrenuti ovu analizu i objaviti rezultate.

    A u međuvremenu, hvala 021 na informisanju.
  • Lol

    21.09.2021 14:51
    Jedini način da se bore protiv istine je upravo konstantno spamovanje dezinformacijama. Kad narod otupi jer ih sve to smara, tu onda pobeđuju.
  • Vox populi

    21.09.2021 14:24
    Glasači na koje SNS računa i ne koriste previše internet, pa je glavna cenzura usmerena na TV. Ali sigurno smišljaju šta još sem botova mogu da iskoriste za dominaciju internetom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna