Autor: CINS

Info
26.09.2021.
15:25 > 18:37
Uprkos brojnim ulaganjima u prečišćavanje otpadnih voda koje iz Subotice odlaze u jezero na Paliću, voda nije za kupanje, a život u jezeru je ugrožen.
  • Biciklista

    26.09.2021 21:55
    bikerdudu1954@gmail.com
    Niko ne spominje lagune iza prečistača koji u sebi imaju toliko taloga da nemaju dovoljnu dubinu i ne vrše svoju funkciju a i jezero se od isušivanja nije nikad isčišćeno dno o kome naravno postoji studija ne spominje se ni koliko je u samom naselju Palić izgraďenost kanalizacije, nema dovoljno trske koji je prirodni prečistač kod ovakvih jezera
  • Z13

    26.09.2021 21:30
    Ekonomski tigar i muljanje
    U normalnim državama, ponavljam: normalnim državama, postoji nešto što se zove tehnički prijem i garancija. U ekonomskom tigru postoji samo prijem ukradenog narodnog novca. Tajni ugovori, batine firme, podmićivanje, ugrađivanje, odsustvo bilo kakve kontrole su pojave koje prate javne radove. Zato sve funkcioniše kako funkcioniše.
  • Sale

    26.09.2021 16:55
    Prvo i prvo korupcija je duboko ukorenjena i takvi poslovi se ne bi smeli namestati vec angazovati neku nemacku ili drugu zapadnu firmu koja ima iskustva i resiti problem, ali nema onda za bratiju...
  • Ctzn

    26.09.2021 16:20
    U prevodu ‘’ismumpane’’
  • Profa

    26.09.2021 16:17
    Zaista mi nije jasna prica da su milijarde date za precistac koji u praksi nema svoju funkciju. Zasto se ne podnesu krivicne prijave protiv nadleznog rukovodstva za to. Pa neki inzinjeri su nesto potpisalu i kod javne nabavke i kod realizacije budzetskih sredsrava. Zasto se svi prave blesavi. Inzinjeri konentarisu kako nesto ne valja, ako ne valja postoji tuzilastvo, mup, inspekcija itd... sta svi mudrujete a niko nista zvanicno ne preduzima. Vlast u svemu uzima procenat, krade pare gradjana, a struka cuti. Nemojte nas vise zamajavsti, jer struka zna da ne funkcionise i cuti... dokle..?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna