Autor: Hina

Info
30.09.2021.
19:23 > 19:25
Slovenački ustavni sud danas je privremeno suspendovao vladinu odluku o obaveznoj vakcinaciji državnih službenika, ocenivši da krši njihova radna prava.
  • Uroš

    01.10.2021 09:00
    Jasno je
    Negde treba uvesti i prinudnu upravu, i to onu koja upravlja i you tube.
    Promovisanje teorija zavere je uvreda za većinu lekara.
  • Raša

    01.10.2021 08:33
    Bravo Slovenci!
  • BELENYI

    30.09.2021 22:22
    Aaaaaa
    A kod nas i dalje "DUBOKA DRŽAVA" prilično duboka i pakleno jaka ??? Neka , neka...
  • Namćor

    30.09.2021 20:57
    "Kolektivni imunitet"
    Jedna od najvećih laži i propagandnih floskula je ona o "kolektivnom imunitetu"! Prvo i osnovno - nikada, ni jednom vakcinom i ni u kom "obuhvatu" nije postignut "kolektivni imunitet"! Moguć je jedino i isključivo preboljevanjem. Ovo, o čemu trgovački putnici farmaceutske industrije (u narodu poznatiji kao "lekari", "epidemiolozi" itd..) pričaju je biznis plan prodavca i postavljeni cilj prodaje na nekom području.
  • Bob Rock

    30.09.2021 20:41
    Pravna drzava
    Sud iznad političara i njihove samovolje.
    Niko nema prava da bilo kome uskraćuje osnovna ljudska, gradjanska i ustavna prava.
    Kao sto ima ljudi da ne smeju da koriste penicilin, ili nešto drugo, ili alergični na nešto sto bi mu narušilo zdravlje ili došlo do smrti da mu se uskrati na Pr rad ili neka druga aktivnost.
  • Zoran

    30.09.2021 20:22
    ustavni
    Zasta sluzi nas ustavni sud osim da primaju platu. Ustavni sud je tu da brani ustavno zagarantovana prava na rad i zivot bez povrede u bilo kojem smislu i iz bilog kojeg razloga kako psihickog tako i telesnog integriteta. Ne moze se ucenom i na silu i NAJBOLJE DELO uciniti ako to NEKO NE ZELI, kodeks koji prati oduvek. U skladu je sa ustavom jer rad je osnova svakog coveka, da su trazili potrosaci sud bi doneo istu odluku, doslo bi do povrede prava na kupovinu, hranu, uzivanje u kupljenom i slicno. Prvo izbije rat pa se vrsi zlocin diskriminacije i obrnuto, uvede se diskriminacija i kroz neki period izbije rat, ali neminovano je da se zlocincima diskriminacije sudi, jer pojedini clanovi ustava se NE MOGU menjati koji se ticu na OSNOVU ZIVOTA, tj. osnovnih ljudskih prava. Kako, pa tako ne mozete uvesti u ustav da covek jede npr fekalije?? i onda zakoni da budu u skladu. Tako da ovi ce kod nas gurati placenicku agendu a samo zarce treba da eskalira pozar. necemo se oporaviti nikako pa ni ekonomski

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna