Autor: Hina

Info
01.10.2021.
19:48 > 21:35
Zbog grube povrede prava deteta, zanemarivanja i nebrige za njegovo zdravstveno stanje, čime su prouzrokovali njegovu smrt, istarska policija privela je u 45-godišnjakinju i 42-godišnjaka iz Pule.
  • Stanko

    01.10.2021 22:16
    Mnogo čudnih stvari...
    - Čudno je da se dete nije žalilo nikome - ni u školi, ni u susedstvu, ni rodbini. Isto tako je čudno da u školi niko nije primetio da dete naglo slabi, da li od bolesti ili gladovanja više nije bitno.
    - Nisu kod ovog malog nesretnika zakazale samo socijalne službe, nego i nastavnici i osoblje gimnazije, i njegovi drugovi takodje. Da ne pominjem susede koji po njihovom običaju sve znaju ali se prave slepi, gluvi i nemi.
    - Osim toga, Pula nije mali grad...
  • Djole

    01.10.2021 21:36
    Strasno
    Pa kad roditelji bolje znaju od doktora, ziveo internet...strasno i sramotno,zalosno je sto znam mnoge ljude koje lece svoju decu svojom 'medicinom' .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna