Autor: 021.rs

Info
03.10.2021.
09:02
Članovi Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije koji ne podržavaju vlast bivaju isključeni, poručuju u Demokratskoj stranci i dodaju da je ovo praksa zbog "paničnog straha SNS od gubitka vlasti".
  • Dr

    11.10.2021 07:45
    Ista prica i u zdravstvu. Sindikalci mogu biti samo odabrani a da brani pravo radnika, da ukaze na neznanje.... Ne samo cuva svoju fotelju sa paricama dodacima na platu.... Budi se Srbijo..
  • TBL

    03.10.2021 09:53
    Zato vam frizerke predaju matematiku s kupljenim diplomama, deco, a ostali nastavnici ćute za sitnu korist bedne platice. Tolike godine se obrazujete, vi, prosvetari s teško i pošteno stečenim diplomama, da biste radili u prosveti i onda pristanete da vas gluplji i bezobrazniji tlači i kupuje? Zašto se onda ljutimo na krezubi deo populacije u autobusima kad intelektualci ćute i podržavaju takav sistem? Lekari, sudije, prosvetari, maca pojela jezike?
  • Onkel Jacob

    03.10.2021 09:53
    Wieder Repression?
    Ovo me podseća ne agresivnost jednog ultradesničarske političke opcije početkom 20 -tog veka u najmoćnijoj državi EU.
    Tamo je ugušena a ovde...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna