Autor: Beta

Info
07.10.2021.
15:50
Bivši radnici Fabrike reznog alata u Čačku traže odgovornost poslodavstva, što je u fabrici otvoren predstečajni postupak, iako je država, koja je bila većinski vlasnik.
  • Robin Hud

    09.10.2021 07:01
    Svi su krivi.
    Dođe radnik na posao malo sedne,malo stavi ruke u đepove, malo nešto mi se danas ne radi. Poslovođa isto ili slično tako. Direktor kaže kako da platim ovu stoku (izvinjavam se na izrazu ali on je često zastupljen) što neće da radi. I tu kreće ringišpil. Svi u igri. Naravno ima i mnogo poštenih koji ćute i rade, e oni najviše ispaštaju. Zaključak sprovesti sve po zakonu i nema greške. Naravno da su direktori krivi što je fabrika u stečaju.
    Kada sediš i kada držiš ruke u đepovima plata O,oo. Ko uradi štetu firmi lepo se to izračuna i ispostavi mu se račun. I mora da plati. Advokat,tužilac i sudija koji se isto ne pridržavaju zakona i ZDRAVE PAMETI isto i za njih važi.
    Tako da sve je jednostavno.
    Samo ako hoćemo da to rešimo jednom za sva vremena.
  • Draga

    07.10.2021 15:57
    A da neko pročita pre objave?
    "fabirke, ali da tužilaštvo još uvek nije odogvorilo na te tužbe"
    Dalje neću ni da čitam...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna