Autor: RTS

Info
09.10.2021.
14:47 > 14:53
Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Predrag Sazdanović kaže za RTS da trudnica iz Kraljeva koja je preminula od posledica koronavirusa nije bila vakcinisana.
  • ljubica

    13.10.2021 13:38
    ???
    Znači imamo ginekologe i sve ostale lekare koji su gradjani prvog reda i kao takvi mogu da biraju da li da se vakcinišu ili ne. Ali su zato dužni da preporuce svim ostalim gradjanima uključujući trudnice, koji su gradjani drugog reda da se vakciniš??? Nevakcinisani ginekolog zarazi trudnicu i kakv god bio ishod toga ne odgovara. Ali ako joj ne preporuči vakcinu odgovaraće.
  • @MarkoNS

    10.10.2021 11:26
    A sta to da se ne zaboravi? Da se pre godinu i po dana nije znalo mnogo o novoj bolesti, a da se nakon ogromnog broja bolesnih, umrlih i ozbiljnih neucnih studija i pracenja sad zna vise, i da su stavovi drugaciji nego prvog dana? Koga to moze da cudi? Jedino nekog ko se zaustavio u obrazovnom razvoju posle osnovne skole.
  • xqt

    09.10.2021 19:25
    Organizacija dezorganizacije
    Zagustelo pa svi peru ruke. Na žalost primitivizam, neznanje i nesposobnost odgovornih je još uvek u punom zanahu.
  • dr

    09.10.2021 16:39
    Drzavni sekretar treba da se pozabavi pojedinacnom odgovornoscu doktora ginekologa, jer su po izmenjenom zvanicnom protokolu iz marta duzni da savetuju buducim majkama da se vakcinisu pre trudnoce ili nakon 16 nedelje trudnoce!! Vakcinacija pre trudnoce je najbolje resenje jer trudnica tako stiti i sebe i plod. Koliko doktora daje takav savet i da li su doktori tako savetovali trudnice koje su preminule poslednjih dana!? To su pitanja na koja treba traziti odgovore?
  • MarkoNS

    09.10.2021 14:52
    da se podsetimo
    Pa zar nisu žene zaštićene estrogenom? Tako nam je barem svojevremeno objasnio dr Nestorović. Čisto da se ne zaboravi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna