Autor: Tanjug

Info
18.10.2021.
07:09 > 09:59
Ambasadi Srbije u Švajcarskoj je na jedan od zvaničnih mejlova upućena elektronska poruka, u kojoj se preti samom diplomatskom predstavništvu zemlje, ali i rukovodstvu Srbije.
  • Banderaš

    18.10.2021 09:43
    Ološ
    Umesto da rešavaju probleme između Srbije i Kosova za dobrobit srba na Kosovu i dobrosusedskih odnosa,srpski političari(Vučić,Brnabić,Petković,Drecun ..)su se na TV nadglasavali u pljuvanju gospodina Kurtija da je:" ludak,manijak,psihopata,idiot,zločinac i td" i tako pobudili nečije emocije te je neko reagovao sasvim prirodno na srpsku agresiju-svojom agresijom. Istorija nam pokazuje da srbija pravi istu grešku decenijama,tako je bilo u Hrvatskoj,isto tako je bilo u BiH. Primer:" srbi u hrvatskoj su po planu Z4 dobili autonomiju,svoju policiju,jezik,školu,poresku službu u okviru Hrvatske,međutim srbi su to odbili,tj srbi su hteli da prihvate ali je Irinej Bulović bio protiv i odbio je(!!?)taj predlog,te su srbi kasnije proterani u Oluji. Ista se politika danas ponavlja(u sekularnoj državi srbiji),te je Bulović izričito protiv razgovora,pregovora i kompromisa sa albancima te me ne čudi stradanje srba na kosovu i loš odnos prema njima i neće me iznenaditi da se desi "Oluja" i na kosovu i to sve zbog nerealne izdajničke politike srpske crkve i srpskih političara prema srpskim stanovnicima na balkanu.
  • Ш

    18.10.2021 09:27
    Vesti
    Poskupelo je ulje na 200 dinara.
  • Лиманац

    18.10.2021 09:10
    Најписменији Албанац.
  • DERAN

    18.10.2021 07:58
    nepismen
    Pošto je nepismen možda pošalje sam sebi. Ja da sam na njegovom mestu zamislio bih se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna