Autor: Tanjug

Info
24.10.2021.
21:31
Slovenački premijer Janez Janša dobio je pošiljku u kojoj se njemu i njegovoj porodici preti smrću, a sličnu pretnju dobio je i ministar odbrane Matej Tonin, javili su večeras slovenački mediji.
  • .

    25.10.2021 09:11
    Slovenija, nekad najbolji đak u "Istočnoj Evropi", jako se balkanizovala.
    Zapravo vlastodršci širom tog bloka su uvideli da uopšte ne moraju poštovati baš sve evropske vrednosti nego da će se izvući i sa raznim aferama, malverzacijma, ukidanjem i uskraćivanjem sloboda koje se na Zapadu podrazumevaju... A tu je i konzervativizam, nacionalizam kao maska i opravdanje za sve to.
    Nekad najprosperitetniju Sloveniju, po razvoju je presigla Češka, možda će i Slovačka.

    Što je najgore, ne samo da ove zemlje poput Slovenije, Mađarske i Poljske obesmišljavaju i podrivaju evropske vrednosti, nego nam daju prethodni prikaz kako će izgledati Srbija ako jednog dana/ikada uđe u EU.
    Političari će i dalje prodavati nacionalističku priču, okrivljivati Brisel za sve, uzimati EU novce, a huškati narod protiv EU.

    Za to su krivi beskičmeni političari u srcu EU jer ovo dozvoljavaju (iz samo njima znanih razloga).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna