Autor: Večernje novosti/N1

Info
26.10.2021.
15:51
Turističke agencije u Srbiji neće moći da vrate novac od zamenskih putovanja čija vrednost se procenjuje na 25 miliona evra iako su u obavezi da to učine.
  • ///

    27.10.2021 09:53
    @?
    "I ako neke uplate treba da propadnu, nek to budu dečje ekskurzije i paradajz aranžmani za Paraliju, a ne skupa putovanja."

    Cuvena srpska solidarnost... Posle se cudimo zasto zivimo, kako zivimo.
  • e

    27.10.2021 09:12
    Bilo bi makar razumljivo da su prosto rekli trebaju nam vaši novci, stigla korona, nemamo za plate, gazdi treba vaš keš i ćao. Ovako, em su nam ukrali naše novce, em nam vredjaju inteligenciju s pričama da novci nisu kod njih, nego eto ukrali ih nevaljali grci i turci. Apsolutno svako zna da to nije istina.
  • Bukowski

    26.10.2021 19:35
    Kakav je ljudi ovo
    Prevarant...
    Pa ovaj covek vise ne zna ni sta govori...i sta je sve rekao od pcetka pandemije.
    Uzeli ste novac, niste pruzili uslugu, vratite novac.
    Agencije propadaju, ali ti nikako da propadnes sa te funkcije.
  • Kali

    26.10.2021 19:04
    Ovo je u najmanju ruku bezobrazna izjava Senicica. Prvo, nije tacno da su Grci rekli da nece vracati pare, naprotiv. Drugo, po njemu ispada da ce putnici koji traze da se ispuni ugovorna obaveza o vracanju para biti krivi jer ce agencije otici u bankrot. Trece, nije jasno da li ce agencije traziti samo produzenje roka za vracanje ili ce taj novac moci da se iskoristi i dogodine. Sve u svemu na pomolu je neka muljaza.
  • Vladimir

    26.10.2021 18:51
    Zemlja Srbija
    "Seničić tvrdi i da, ukoliko građani nastave da insistiraju na primeni uredbe da do 15. januara novac mora biti vraćen, najvećem broju agencija preti da postanu insolventne. "
    Da vidim da li sam dobro razumeo-agencija uzme pare, potroši pare, građani ne realizuju putovanje koje su platili, i sada su oni zli zato što traže SVOJE pare nazad? Ili građani žele da opljačkaju agencije, pa se jadni Seničić bori protiv lopova?
  • ?

    26.10.2021 18:47
    Taj novac se dezintegrisao ili se možda nalazi kod nekoga?
    Ako se nalazi kod nekoga, nek taj neko, gde god da se nalazi, to vrati.
    Valjda postoje ugovori, valjda postoji osiguranje.
    Zašto uvek sitni klijenti nagrabuse?
    Zašto gubitnik u ovom lancu ne bi bio neko drugi, a ne korisnik?

    Ako agencije vrate novac, biće u problemu.
    Ali biće u problemu i ako ga Ne vrate jer poverenje je izgubljeno, neće više imati klijente i propašće.

    Ili produžite rok za vraćanje i za vaučere ili nađite ko će platiti, evo npr. država koja je smislila vaučere. Ne zanima nas ko.

    I ako neke uplate treba da propadnu, nek to budu dečje ekskurzije i paradajz aranžmani za Paraliju, a ne skupa putovanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna