Autor: Beta

Info
14.11.2021.
16:04 > 16:09
Otvorena građanska platforma "Akcija", koju predvodi predsednik stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) Nebojša Zelenović i pokret Ekološki ustanak potpisali su danas sporazum o zajedničkom izlasku na izbore.
  • Dragan

    14.11.2021 21:57
    Ah
    Znate zašto je Adolf došao na vlast ?Isto su išli u koloni jedni su bili komunisti (pod uticajem Miskve),adrugi socijal demokrati (pod uticajem Pariza) e pa oni su se svađali,tukli u Rajhstagu dok su nacisti ćutali i čekali da dođu na vlast.Levičari oboje ali i krvni neprijatelji.Nikad nisu kritikovali naciste negi jedni druge.I Adolf sa 30% glasova osvojio vlast a komunisti sa 28 i socijal demokrati sa 25 na kraju završili u logoru(oni su bili prvi u konc logoru).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna