Autor: Tanjug

Info
18.11.2021.
18:25
Srbija u ovu zimu ulazi energetski stabilna, sa dovoljno struje, mazuta, nafte i naftnih derivata, izjavila je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović.
  • gloginje

    19.11.2021 14:12
    -
    gloginje za gospodžu
  • ...

    18.11.2021 19:55
    Svajcarska je "ekoloska" zemlja. I, lako joj je da bude ekoloska kad ima 3 nuklearne i preko 600 hidroelektrana.

    Nemam nista protiv nuklearki. Jedino sumnjam u izbor izvodjaca. Mislim da ce biti - ko da vecu proviziju a ne ko je najkvalitetniji.

    Toliko.
  • Radovan

    18.11.2021 19:25
    Postoje prioriteti
    Jedino o čemu gradjani Srbije treba da razmišljaju, i to intenzivno, je kako da ovu bulumentu nezdravih, neukih i gramzivih "ljudi" na vlasti zameni nekima koji to nisu. Nuklearne elektrane Srbiji trebaju kao i putevi od nikuda do nigde, litijum i slične ekološki vrlo štetne investicije.
  • DragCHE

    18.11.2021 18:48
    @Blago nama
    Au, ala si ti pogresan primer patriotizma i slepe poslusnosti velikom vodji izabrao. Ocigledno da ili si suvise mlad, ili su ti pricali pogresne bajke. Vojne obveznike, u velikom broju, nisi mogao pronaci, skrivali su se po komsiluku, u okolnim zemljama, pod krevetima i maminim suknjama. Mnogi su cekali amnestiju 2000ih da se vrate u zemlju, jer su imali pravosnazne presude zbog dezerterstva. Imam dovoljno godina da da pamtim, a ne previse da sam senilan. Mani se ti Srpskih epova iz Kosovskih ciklusa i moli boga da Albanci ne krenu ovamo, a mani se i nasilnih medicinskih metoda. Kao sto zene vise ne spaljujemo zato sto su vestice, naucnike sto tvrde da zemlja nije centar svemira, tako vise ne mozemo ni primenjivati metode nasilnog lecenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna