Autor: Kurir

Info
25.11.2021.
09:59
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon upozorava da bi đaci trebalo da odu na raspust pre nego što naši građani iz inostranstva počnu da se vraćaju u Srbiju za praznike.
  • XYZž

    25.11.2021 11:59
    I ti bi trebalo da si u penziji.
    Dalje ruke od NAŠE dece.
    Kako pedagoški opravdati ove naslove: idete u školu, ne idete u školu, biće kontrolni, neće biti... okanite se psihološke torture nad DOBRIM ĐACIMA!
    Ostavite ih da se školuju kako dolikuje, sram vas bilo!
    Oni sutra treba da nas leče, kad vi konačno odete!
  • Učenik

    25.11.2021 11:20
    Raspust što pre
    Ma raspust što pre, profesorima je dojadilo da predaju u ovakvim uslovima i njima treba jedan odmor a mi učenici jedva čekamo, da se ne lažemo odavno ste razbili prosvetu i od nas napravili budale, tako da išli u školu ili ne mi ništa naučili nismo, pozdravljam profesore koji su stara garda i koji su hteli da nas nauče, svedoci smo novih mladih profesora bez volje i želje sa malo znanja koji deluje neozbiljno i smešno nama. A mama i tate ovih mlađih đaka ne brinite, učiteljice i učitelji će spustiti kriterijum i vaša deca će bezbrižno da idu u naredni razred a da ne znaju tablicu množenje. Koliko je loša prosveta toliko su loši roditelji, koji se stalno žale na , ma na sve što mogu. Ništa im ne valja sve je bilo lepše kad su oni bili mladi. Sramota! Roditelji da se uozbilje jer se ponašaju kao da su oni učenici, a prosveta... Pa oni su odavno odlepili, ne vidim razliku između ijednog od bivših ministara, roboti BEEP BOOP, rade kako im se kaže, ali dobro, neka, "bruka i sramota žive dovijeka!"
  • joker

    25.11.2021 10:51
    kalendar
    Ni ovaj više ne zna na 'običan' kalendar, nego koristi crkveni, i to pravoslavni.
  • Mama

    25.11.2021 10:16
    Broj slučajeva covida školama je manji za vreme raspusta jer bolesna deca ne moraju da imaju opravdanje. Osim toga ako se povećao broj obolele dece čim su krenuli u školu znači da su se zarazili za vreme raspusta.
  • V

    25.11.2021 10:14
    Pa ako su problem gastarbajteri zatvorite granice, a ne škole!
  • Slobodan_

    25.11.2021 10:10
    Samo treba pažljivo sa stetoskopom poslušati pacijente i može se jasno uočiti da li čovek ima grip ili koronu. Treba početi raditi i testiranje na grip.Opet Kon plaši ljude sa sudarom korone i gripe,i ovog puta neće se ništa desiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna