Autor: Blic

Info
01.12.2021.
12:06
Od 2022. važe nova pravila za penzionisanje žena, što znači da svaki zahtev koji podnesu posle 31. decembra ove godine podleže novim, rigoroznijim uslovima.
  • /

    01.12.2021 12:44
    Pa da. Pokrali pare iz penzionog fonda pa sad rigoroznije mere kako se ne bi primetilo.
  • Uzas

    01.12.2021 12:28
    pa kad su lopovi
    Otvorio firmu, prijavio se na minimalac, ono sto uplacujem za penziju ide napolje na privatno osiguranje, ovom djubretarskom PIO fondu mi ne pada na pamet davati vise nego sto moram, pogotovo jer, od kako sam dobio dete, ne zelim da mi porodica, u slucaju da mi se dogodi nesto, dobija neku bednu veresiju. Preko pola miliona dinara na ime poreza i ko zna kakvih taksi mi godisnje ode iz firme a ne znam na sta. Varaju ljude, otimaju im novac da bi poplacali ko zna koliko viskova u administraciji, sredstva iz PIO fonda, umesto na akcije nekih firmi, se trose na ko zna sta (a bile su vesti da su nekad isla sredstva i na otplate dugova drugih drzavnih firmi), sa drzavom i zakonima sam vezan samo onoliko koliko moram jer je ovo jos uvek komunisticki otpad od drzave koji sve vise i vise tone u dugove zbog toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna