Autor: 021.rs

Info
06.12.2021.
09:12 > 09:16
Eko straža, koja je jedan od pokreta koji su organizovali protest prethodne dve subote, zatražila je od Novaka Đokovića da upotrebi svoj uticaj u rešavanju ekološkog problema.
  • Džo

    06.12.2021 14:35
    .
    Da Djoković rešava državne probleme??? Budibogsnama.
    I onda šta god uradi krenula bi pljuvačina po njemu.
  • Samo

    06.12.2021 12:27
    da
    Samo da znate Limanci:
    Počeo je odgovor Gradseke vlasti u Novom Sadu (revanšizam), gomila automobila u Balzakovo ulici na Limanu 3 preko puta Doma zdravlja je odnešena paucima uz pomoć saobraćajne policije, a oni koji su stigli do automobila pre nego što je odnešen kažnjeni su.
    To se upravo sad dešava od 11h.
    Uništili su 300 parking mesta izgradnjom muzičko baletske škole, Dom zdravlja koji je počeo da radi ima gomilu pacijenata sa automobilima nema gde da se parkira.
    Ako ne nađete svoj automobil Gradska vlast u Novom Sadu ga je odnela.
  • Imre

    06.12.2021 11:44
    Sve je to politika,rece moj komsija,kad razmislim i u pravu je.Politika je i ekologija,politika su i reklame,politika je i udvaranjd momka devojci,politika je i njen stav prema udvaranju,politika je i radjanje dece.Jedino umiranje nije politika i ; borba; nije ; politika;.
  • EvoOvako

    06.12.2021 10:29
    Sad kad botovi
    Navale sa pljuvačinom po Novaku.
    Botovi su bruka i sramota! Izrodi!
  • Pezos

    06.12.2021 10:25
    Nole je legenda, kralj i treba da bude idol mladih u našoj zemlji!!! Jednostavno je najbolje sto imamo u ljudskom i profesionalnom smislu i tu nema rasprave!!! Takvog sportistu i ljudsku veličinu nema niko i zato su ljubomorni!!! NOLE HVALA NA PODRŠCI ZA BORBU PROTIV ZAGADJENJA I ISTREBLJENJA NAŠEG RODA, AKO MISLIŠ DA TREBA DA NAS PODRŽIŠ JOŠ JAČE HVALA TI, AKO NE OPET TI HVALA DO NEBA!!! TVOJA REČ VREDI KAO MILION NAŠIH…
  • Vulinovo

    06.12.2021 10:05
    Kanabe
    Kada sedi na kabanetu odjednom nije apolitičan. To je ok? Ipak tašta pravi MHE, i nema zameranja neofašistima na vlasti? E moj Novače...
  • NS

    06.12.2021 10:04
    Ne slazem se, Djokovic je dovoljno uradio objavom fotografije, koju je video ceo svet. Covek igra tenis, treba da trenira, i da se fokusira na to.
    A mi sami treba da se izborimo, sa rezimom . Recimo , kako je moguce da na protestu u subotu bude vise ljudi u Nisu kojih je bilo po procenama 16.000, nego u Novom Sadu ? Novosadjani mozete vi to i bolje u sledecu subotu, bar da nas bude 20.000
  • EvoOvako

    06.12.2021 09:59
    Novak je
    Podržao proteste i ogradio se od politike.
    Eko pokret se registrovao kao politički pokret.
    Novak se, kao što rekoh, ogradio od politike.
    A ovo saopštenje da u Švedskoj ne znaju ko ime je premijer je vrlo nekorektan i sastavljen od strane osobe koja je ili neinformisana ili drska. Ista stvar se odnosi na deo da u protestima nema politizacije, jer i sa strane vlasti, kao i sa strane opozicije ovo je veoma bitan politički momenat.
    Nole je dao podršku - dosta. A to da on koristi svoj uticaj i da se meša u politiku ne treba ni očekivati, ni tražiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna