Autor: Beta

Info
10.12.2021.
14:12
Eventualni međuetnički sukob u Bosni i Hercegovini vojne snage SAD i članica NATO mogli bi da smire sa oko 60.000 vojnika i troškovima od 18 do 24 milijarde dolara u prvoj godini angažovanja.
  • Banderaš

    10.12.2021 16:25
    Jad i beda
    Bogate drzave ne ratuju,nego sednu i izracunaju koliko bi to kostalo,pa onda sednu i naprave kompromise za stolom. Ratuje jad i beda,nereformisane,nepismene,nedefinisane drzave,koje nemaju definisani pravac kretanja u buducnosti. Srbija decenijama ima ogromni pritisak nereformisane SPC koja se odvojila od Hriscanstva,koja forsira nepismenost i zatucanost stanovnistva,stvara svadju,napetost,mrznju,sukobe sa ciljem da bi opstala na vlasti i nisu bitne zrtve i beda,jer crkva misli da je vecita,za ljudi su prolazni i za crkvu i njene mracne ciljeve nista ne predstavlja ni 500godina.
    Taj 16 vek,vreme reformi i prosvecenosti je zaobisao SPC,dok su se ostale crkve su se reformisale,modernizovale svoj stav prema vremenu i realnosti,SPC je postala i ostala zlo i teret srpskog nepismenog naroda koji ne ume da se distancira od mracnih ciljeva crkve i razdvoji religiju od crkve i dozvoli sebi stvaranje svog licnog stava i licnog misljenja.
  • Miroslav

    10.12.2021 15:33
    Mož' da padne kiša a mož' i da ne padne.
  • ljilja

    10.12.2021 14:50
    Mozda neke neizivljene i neobrazovane osobe , ali generalno vojska i gradjanstvo nema sanse.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna