Autor: RTS

Info
06.01.2022.
09:07 > 09:07
Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki ocenio je da situacija sa potencijalnom deportacijom Novaka Đokovića i nemogućnošću da igra na Australijan openu predstavlja političke igre.
  • Strika

    06.01.2022 15:37
    Ti si se Đede zbunio
    Nema tu ni "d" od diskriminacije. Diskriminacija bi bila da se našem velikom nevakcinisanom Novaku dozvoli učešće na turniru, dok se od svih ostalih učesnika traži dokaz da su vakcinisani ili da iz medicinskih razloga ne smeju da prime vakcinu. Taj medicinski razlog je neka konkretna bolest koju neko mora da potvrdi. Da ne prkosi, mogao je Novak da dobije kakav želi sertifikat o bolesti, mada to ne bi bilo pošteno. Ovako, možemo da se borimo protiv propisa Australije i države Viktorije, čini mi se. Pa srećno s tom borbom.
  • Ðed Laki

    06.01.2022 14:42
    Ovaj Čiča je zaboravio mnogo
    Novak je pozvan po istom prinvipu kao i 21 teniset koji su u australiji,ovo je diskriminacija nad diskiminacijama ,sramota bruka ovo je novi svetski poredak ovo sve sa koronom pada u vidu...
  • MonteDushano

    06.01.2022 10:23
    Kakve, bre, politike, majke ti?! Srpstvo je dozlaboga neverovatno...
  • 002211

    06.01.2022 10:22
    Bravo, @Dusan Dzigurski, tako je!
  • Čika

    06.01.2022 10:19
    Nije baš tako
    Političke igre? Nemojmo opet prodavati žvaku da nas svi, naravno bez razloga, mrze i maltretiraju. Možda ima i malo toga, ali suština je u da g. Đoković NEĆE da se vakciniše, a da pritom NEMA medicinski razlog za to. Da ima - lako bi to dokazao. Uz svo poštovanje i, zašto ne, divljenje zbog ostvarenih rezultata na sportskom polju i njegove kolege, vakcinisani teniseri imaju pravo da očekuju da ne budu izloženi realno mogućoj zarazi koronom na terenu. Isto važi i za sve domaćine turnira koji nisu dužni da nikakvoj veličini, pa bio to i Đoković, prave izuzetak od pravila koje u Australiji važe za sve ljude ovog sveta.
  • Dusan Dzigurski

    06.01.2022 09:11
    Djokovic
    Sve ovo je zbog toga sto Djokovic odbija da se vakcinise. Pa zatim hoce da igra na Australijan openu i onda kaze da ima bolest koja mu ne dozvoljava da se vakcinise. Ali kada je potrebno popuniti formular i reci koja je to bolest u pitanju on ne napise nista. Muljanje prolazi u srbiji ali ne i u Australiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna