Autor: N1

Info
09.01.2022.
11:00 > 14:25
Osnivač pokreta "Novi optimizam" Branislav Guta Grubački ocenio je da je zbog svega što se dešava sa Novakom Đokovićem u Australiji ozbiljno poljuljan i njegov, i kredibilitet porodice Đoković.
  • M.Neuki

    09.01.2022 23:31
    Grubački...šta ti bi
    Ništa neobično,svi su na svojim mestima.Svi su zauzeli pozicije,Grubački među prvima ističe kandidaturu za globalističke interese.Za glavne igrače već znamo...navikli smo se,malo me iznenadio sa kakvim poletom ume da diskfalifikuje porodicu Đoković.
  • .

    09.01.2022 18:25
    Istina, nek se on drzi tenisa.
    I nedajboze kad ostari za tenis da udje u politiku.
    Bice SNSovac sigurno
  • Maki

    09.01.2022 16:11
    Pridavanje značaja
    Moji prijatelji koji pošteno rade u kafićima za prosečnu platu morali su se vakcinisati da bi zadržali to radno mesto.To su porodični ljudi, vredni i radni.Njima je posao bio prioritet jer vode brigu o porodici.Niko nije podržao takve kategorije ljudi iako su se oni bunili.Mislim da se ovo sve radi u sprezi sa vlastima kako bi se narod pozabavio "mržnjom prema Srbima".Dok se narod bavi Novakom i sluša.izlive gluposti njegovih bahatih roditelja, nešto se gadno zakuvava.
  • Zeleno Zvono

    09.01.2022 15:08
    Zrenjanin
    Guta je u pravu za Srdjana i njegove ludosti ali nije u pravu da je Novak ista ovde mutio. Muka mi je mrzitelja po anonimnim komentarima. Neka Guta malo se raspita, ono sa nespavanjem pa to su metode SS-a...
  • Zozon

    09.01.2022 14:55
    A ko ste Vi?
    Ne moramo ni tvoje ludorije da pratimo!
  • Nada

    09.01.2022 14:39
    ...
    Grubački? A ko je dotični? Još jedan od niza "pokreta"? A ko li ih finansira? Zar je tako teško priznati da su australijske vlasti bile nedosledne i same sebi skočile u stomak? Pa, to već vide i oni sami, ali nama je mnogo važnije da ne budemo taoci ludovanja Novakovog oca. To što Srđan Đoković luduje ne znači da ne treba da podržimo Novaka. Pa, da li je vama jasno da su anglosaksonci na aparatima zato što je on već 150 nedelja prvi?! Alooo, beli sport, nije zgodno da jedan Balkanac dominira toliko dugo. Ako vam to još uvek nije jasno, onda ništa. I nije ovde reč o tome da li je muljao ili ne, ako je hteo da mulja, mogao je to da uradi mnogo elegantnije, zar ne? Ovde je reč o stavu čoveka koji neće preko svojih principa. E, sad, znam da to mnogo boli one koji su prešli preko svega i pristali na sve, iskreno verujući u ono što su im vlade obećavale... Ali, onda nije do Novaka, već do njih. Ali, lakše je upirati prstom u Novaka nego se suočiti sa gorkom istinom da su izmanipulisani.
  • EvoOvako

    09.01.2022 14:30
    Svako željan medijske pažnje
    Komentariše Novaka.
    Kada bismo svi u svojim poslovima bili 10-i deo koliko je Novak u svom, Luksemburg i Švajcarska bi bili nerazvijene prčvarnice u poređenju sa nama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna