Autor: 021.rs

Info
14.01.2022.
12:22 > 12:32
Vojvođanske nevladine organizacije ocenjuju da je ustavni referendum koji će se održati u nedelju nelegitiman, besmislen i ponižavajući za sve građane.
  • Maja

    18.01.2022 02:25
    Dno dna
    Tako je, ponizenje za sve gradjane! Posto za muke naroda sluha niste imali, biroi puni ocajnih diplomaca koji zele da veruju u bolje sutra ali su im sva vrata zatvorena, siromasnih i unesrecenih za izvoz, dobijate jedno veliko NE aprila, Boze zdravlje, i to domino efektom svih članova uze i sire familije svih onih koje ste unesrecili, oterali u tudjinu da posteno zarade za hleb ili neudostojili posla!!!
  • EU

    16.01.2022 18:33
    Vojvođanske NVO su u pravu, poniženje je za sve građane bilo kakav postupak koji bi nas približio EU i moramo se svim silama boriti da do toga ne dođe.
  • dragutin

    15.01.2022 09:29
    Gluposti. Samo idu Vučiću na vodu promovisanjem bojkota. Koja stranka ili pokret je protiv vlasti promoviše izlazak i NE. Jasno je potpuno!
  • Vlada

    15.01.2022 08:20
    Saradnici rezima
    Ko god odvlaci narod od glasackih kutija radi za Vucica.Svi ste u istom kolu.
  • dobrivoje

    14.01.2022 20:39
    @Pannonian 14.01.2022 • 19:11
    Sve su organizacije vladine ,doduše pitanje je koje vlade...
  • Šta je babi milo

    14.01.2022 20:29
    Imaju li ova gospoda ikakav dokaz da je došlo do "referendumske krađe", ili samo saopštavaju ono što bi voleli da jeste a što odgovara isključivo njihovim političkim uverenjima?
    Nego, ne razumem ovaj zahtev da Srbija treba postati decentralizovana a Vojvodina dobiti "suštinsku automoniju". Valjda ako težimo decentralizovanosti trebamo dati suštinsku autonomiju i Sremu, Banatu i Bačkoj a ne kao do sada da Vojvodina radi a Novi Sad se gradi? Cela Vojvodina je usahla i propada a samo Novi Sad se širi i sve sliva u njega, po mnogim parametrima Novi Sad je za Vojvodinu još gori nego Beograd po Srbiju.
  • zlo

    14.01.2022 20:29
    tuzno
    Cim su na svojim profilima,umesto svojih slika,svi poslusnici morali da stave listic za glasanje sa zaokruzenim DA,tu nesto jako smrdi.Zato cu u nedelju biti medju prvima da zaokruzim NE.Nisam dobila ni pilice,ni pakete,koje ovih dana av,av deli narodu,da im pomogne.Ne bih ni uzela nista od njih,samo da ih vise ne vidim i ne slusam.Izadjite bar Vojvodjani,mi smo u poslednje vreme pokazali da nece moci ovako vise.Do pobede.
  • Mile rent-a mozak

    14.01.2022 19:54
    @ bezimeni pametnjaković. Nisam ja neistomišljenike, da iz nazivam maloumnom stokom - i to ne kažem ja, već ti to poručuju svi filmovi Šijana, Kusturice, Markovića, Dragojevića i njihovi scenariji. To ti je još 1918.godine rekao predsednik Vlade Nikola Pašić : " Braćo Srbi STOKO Jedna", a to ti je rekao i Dušan Kovačević u " Profesionalcu" : " Nije Sloba ( čitaj Šešelj, Vučić, Dačić, Palma...) kriv, Mi smo govna"!. Ali i Laza Lazarević opisujući u pripoveci "Sve će to narod pozlatiti". Očigledno te je načeo Alchajmer ili si blago nenaučen opštim znanjem. A tek dečje pošalice - ludilo. Gledaj. Nacionalnu klasu, možda će ti biti nešto jasno, ako ti ne bude uzmi Selenića, objasnite ti kroz generacije, ili Ćosića objasni će ti kroz korene, vreme, zlo, smrt...
  • Pannonian

    14.01.2022 19:11
    Ni Da niti Ne
    Nevladine organizacije su pre svega volonterske grupe građana kojima je cilj da učine svoje društvo boljim i način života najugroženijim lakšim. Naravno, što je više istomišljenika potrebno je i obavljanje svakodnevnih aktivnosti, pa je potrebno imati redovno zaposlene. Na sreću, ima još većih organizacija koje podpomažu manje. NVO je civilni sektor i nazvati ga najvećim zlom znači da ili je um isprav rUSKOm propagandom, jer diktatori nevole samokritiku, ili je neko toliko malouman i radije gleda urušenje sopstvene države nego da prestane da zdravu samokritiku zove autošovinizmom. Dakle jedni žele boljitak društva a drugi rade aktivno na njegovom urušavanju. Ne podržavam niti imam apsolutno ništa sa onim što donosi ova vlast, ne želim da učestvujem niti ću u davanju legitimnosti njihovom kriminalnom delovanju na bilo koji način i to je moje pravo, ali danas i ovde to je i privilegija.
  • Nidza

    14.01.2022 17:13
    Jedini smisleni referendum ce biti za ukidanje nvo, da izadje 5 miliona ljudi i kaze NE najvecem zlu od kada je sveta i veka.
  • @Mile rent-a mozak

    14.01.2022 15:48
    Iznajmite već jednom nečiji mozak pa ćete možda prestati da vredjate ljude. Neka glasa ko hoće i kako hoće. To što neistomišljenike nazivate "maloumnom stokom", govori više o Vama. "Jedan, dva tri - sve što kažeš to si...". Hoću da verujem da niste bot sa zadatkom da odbije gradjane od opozicije jer upravo to radite.
  • Mile rent-a mozak

    14.01.2022 12:55
    Pitanje glasi : " Da li hoćete da budete, i dalje, zadnja rupa na svirali Evrope i maloumna stoka bez mozga ili ne?". Zaokružuješ "Da", da bi mogli da te jašemo dok god možemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna