Info
14.01.2022.
15:55 > 16:36
Posle problema u Australiji, postaje izvesno da će, naročito zbog učestalih mutacija virusa, mere zaštite širom sveta postajati sve strože.
  • dijasporac

    17.01.2022 19:07
    I da li neko misli da se Djokovic nece vakcinisati? Verovatno trazi nacin kako da ne ispadne covek koji je pogazio svoju rec i svoja nacela a da ipak nastupi na Rolan Garosu i Vimbldonu. No to ce tesko uraditi, ili ce da se vakcinise i pogazi svoja javno deklarisana nacela ili ce da okaci reket o klin sto deluje neverovatno sa obzirom da ako ga ne bude na Rolan Garosu Nadal osvaja taj turnir i prelazi ga sa brojem grand slamova a to mu ego, opet, ne moze dopustiti.

    No jedno je valjda naucio, da ne objavljuje na instagramu i drugim mrezama svoje namere, objava pred put u Australiju ga je kostala sve ove bruke.
  • ZokiRomanticar

    17.01.2022 14:52
    Nije Vakcina vec????
    Radi se o tome da Farmaceuti i Bogatasi zele da uvedu Kucni red kako to oni Zele.Nemacka TV javlja da se Bogatasima celog sveta Udvostrucilo njihovo Bogastvo za samo dve godine Pandemije.
    Ovako sto se Tenisa tice:
    Djokovis isti oko i Nadal i Federer 20 Grenslema.To ti dodje kao 20 Zlatnih medalja na Olimpiskim Igrama u Pojedinacnoj Konkurenciji.
    Djokovic ima najvise Mastera....najmanje koliko znam 36...to su 36 Zlatne medalje na Svetskim Prvenstvima.
    Ko to ima osvojeno.Najbolji Sportista svih Vremena na ovoj Planeti.
    U medjusobnim bolji i od Nadala i od Federera.
    Da su ga pustili imao najvise sansi da Osvoji AO....gde su po njihovom zakonu trebali da smene ime Arene i da mu izgrade Spomenik.
    To nikada nece dozvoliti ZAPAD.
    Njemu jetrebalo jos 5 meseci pa da srusi jedini preostali rekorda od Graf 377 nedelja kao prvi na svetskoj rang listi.
    Da li se on Vakcinirao ili Ne...nema da mu daju da bilo sta osvoji....igro Nole i do 60 godine Zivota.
    PRAVOSLAVAC.!!!
  • Glede medicine

    17.01.2022 12:05
    Bravo za Žoze
    Pročitati više puta Žozeov komentar
  • Tri puta

    17.01.2022 11:16
    Novace, nas si
    Ali vakcinisi se brate!
  • Stevan

    17.01.2022 10:31
    Stevan
    Nek mu neko izda dokument da je vakcinisan i mirna Bačka. Evo ja ću ako nema ko. Ćutiš i igraš.
  • Tian

    17.01.2022 09:43
    ko da mu spasava karijeru? mi?
  • steva

    17.01.2022 01:17
    NOVAK
    Od 1.jan 2022 PCR test je nerelevantan jer registruje i virus gripa. To je saopstenje SZO i stupilo je na snagu 1.januara.
    Netacno je da ce zbog omikron soja biti rigoroznije mere, Danska je bas naprotiv ublazila mere. Naime zbog velike infektivnosti virusa nemoguce je delovati preventivno na epidemiju. Drugim recima ni maske ni vakcine ni distanca nece spreciti zarazu pa je onda besmisleno uvoditi preventivne mere i zabrane okupljanja. Istim putem krecu i druge pre svih Skandinavske zemlje a verovatno ce im se pridruziti i ostale.
  • Milan

    16.01.2022 23:06
    Vakcina
    Vakcinisali se Jokić, Tadić, Federer, Nadal, Medvedev, neka se vakciniše i Nole, zbog vakcine da prekine karijeru je glupo
  • AMB

    16.01.2022 22:30
    „Test”
    Bilo bi korisnije istražiti i napisati članak o validnosti njegovog testa na koronu. Jer ukoliko je zaista tačno da je test falsifikovan i da su ga državni zvaničnici branili i podržali u tome (Z. Gojković reče da nema nikakvih problema s testom), u pitanju je krivično delo i dalje produbljivanje našeg zdrastvenog i pravnog sistema, i korišćenje trule države zarad sopstvenih, sebičnih razloga (a ne neke „slobode”)
  • Deki

    16.01.2022 21:18
    Nole
    Rešenje problema je vrlo jednostavno, vakciniše se i gotova stvar…
  • Zebra

    16.01.2022 20:05
    Uvek može da igra u Beogradu. Vučić se plaši da natera svoje nepismene glasače da se vakcinišu tako da ovde obavezna vakcina neće još skoro. To je ona elita koja “nezna” ali zna da ne treba primiti vakcinu… Kad smo kod školovane elite, teniser treba biti uzor samo za sport!
  • montipajton

    16.01.2022 19:52
    Evo ja predlažem sms pomoć za Novaka.
  • Lala

    16.01.2022 18:44
    Savet
    Arčibald Rajs je onomad još davno objavio remek-delo i time poslao jasnu poruku: "Čujte, Srbi! Čuvajte se sebe".
    E tako i ja želim da poručim Novaku da se, pored svog zla na ovom svetu a kojem smo između ostalog posebno bili svedoci poslednjih dana, najviše čuva upravo svojih - Srba. Da preciziram - onih Srba koji likuju nad dešavanjima i onim kroz šta je naš najbolji sportista svih vremena prošao poslednjih dana. Srba koji i pored jasnog i nedvosmislenog zaključka da je Novak uradio sve po protokolu, a ipak proteran iz potpuno političkih razloga napadaju njega. Srba koji jednostavno ne žele da vide uspeh ikoga ko je potekao sa istih prostora kao oni, verovatno jer ih podseća da baš i nemaju toliko opravdanja za svoj životni poraz.
    Srećom, manjine Srba, ali i dalje mi je žao što uopšte to moram da izgovorim - Nole, čuvaj se svog naroda.
  • Милан

    16.01.2022 15:31
    Новак је овим што је урадио у аустралији подигао каријеру на највиши могући ниво. Тенис није више битан, доказао је давно да је најбољи у том спорту.
  • vidi

    16.01.2022 15:14
    skola ne cini
    coveka,ali domace vaspitanje da
  • nebesky

    16.01.2022 14:02
    Jasni uslovi
    Ovo će doprineti da se donesu JASNI uslovi za ulazak u neku zemlju! Novak je imao papire, dozvolu, vizu... a onda se umešala politika i (nadobudni) političari. I, šta tu nije jasno?! Kao i u Njujorku kada su ga najurili zbog one veštice koja je odglumila smrt! Njegova karijera nema ni jednu mrlju, sve je postigao sam na terenu, pred milionima gledalaca. Testirali su ga na droge mnogo češće nego druge tenisere! Ne brinite za njega! Osveta je jelo koje naviše prija kada se servira hladno! A, to čekajmo - osvetu Novaka Đokovića!
  • Tomi@

    16.01.2022 12:53
    Komentar ti je realistican
    Samo sto si fulao..Gospoda sa zapada ne priznaje KINESKU I RUSKU vakcinu sto najbolje govori o njima..PS kad bi morao vjerujem da bi Nole Bas jednu od te dve primio...Kontra sile Srbi su po tome najjaci u svijetu od Kosovske bitke pa do 99te..evo i Noleta novi svjetski poredak malo "okrznuo"..ali ne i srusio kako dusmani prizeljkuju.PS nije sve u parama
  • Thommy

    16.01.2022 11:52
    Једна се затворе, стотину отво
    Сви славни спортисти,па тако и Новак,све што раде, раде за новчану накнаду. Једу одређену храну, пију одређена пића, носе одећу због чега им произвођачи истих плаћају огромне своте све ради рекламе. Шта је слава и новац након победе на тамо неком турниру који постоји ради туристичке понуде када исте због пандемије нема према новцу који Новак сада може да узме од произвођача вакцине са којом би се добровољно "заштитио" од следећих немилих догађаја.
    Ајмо, Фајзер, Спутњик.......ко да више!
  • Platipus i koala

    14.01.2022 23:37
    ode teniser, dodje kegenda
    Secam se kao danas, kako Zivojinovic jede sendvic dok se McEnroe svadja sa sudijom, kulira on tako i munja sendvic. Boba je bio super zvezda, super bogatas, pa sa jednim procentom dosadasnjeg Novakovog uspeha, U stvari Novak ima gotovo sve rekorde i sada kao treba da se brine o karijeri? Pa njegove generacije skoro da nema u prvih 100, ukupno 10 starijih ili njegovih godina. Borg se povukao sa 27 i usao u legendu. Sta god da se desilo, nema mesta ni zaljenju, ni kajanju. Davno je usao u legendu, da bi se brinuo o karijeri, a ovo sto mu rade Oziji se penje na prvo mesto sportskih skandala, predjose i onog molera sto nije hteo da se rukuje....
  • Aleh

    14.01.2022 23:06
    Totalno smo prsli u ovoj evropskoj zabiti! Verujem da je neotuđivo ljudsko pravo da odlučiš da li ćeš se vakcinisati, da veruješ u piramide, da ne mašeš svojim zdravstvenim kartonom i svojom intimom, da braniš svoja uverenja, za to, ako treba, postoje sudovi, da snosiš posledice svojih odluka, da sanjaš i radiš na tome da budeš najbolji. Pa i da grešiš. Da činiš samo dobro, da budeš uzor, pošten i vredan i da se krajičkom svesti nadaš da će to neko poštovati - e, to je životni bonus. Nijednu pogrešnu stvar do sada nije uradio, bio nam je samo na ugled i ponos i poštovanje njegovih poteza je najmanje što možemo da vratimo, u trenutku kad mu je ostalo još par godina karijere. Nekad mi se čini da je Đoković velika fabrika u kojoj Novak nije ni direktor.
  • Vakcinisan 3x

    14.01.2022 22:50
    Omikron probija imunitet zasnovan na vakcina. Primer je potpisnik ovih redova koji ga je zakačio iako je vakcinisan tri puta, poslednji put vakcinom Fajzer u novembru.

    Ako države hoće da suzbiju epidemiju omikrona moraju da poruče stanovništvu da budu oprezni u ponašanju kao da nisu vakcinisani. Bar privremeno dok ne prođe ovaj talas.

    Znači Australian Open mora da uvede sve mere kao prošle godine da spreči da ne bude centar epidemije virusa među teniserima, kao ovaj humanitarni gde je Nadal zakačio.

    Potpuno je pogrešno bilo isključivo se oslanjati na vakcine.
    I za šta je tu Đoković kriv?

    Licemerno je i fašistički da na njega prebacuju bes javnosti usled nemoći da se izbore sa epidemijom i zbog (na žalost) neefikasnih vakcinama.
  • Tko

    14.01.2022 21:03
    Iole
    Prati situaciju i zna da je 1+1 =2 Rio Tinto Made in Australija je razlog sto Novaka isteruju iz Aust.kao sto on i vecina Srba teraju RIO TINTO....Nevjerovatno da to nitko neshvata u komentarima...Kakva "crna"vakcina i gluposti
  • Napoleon

    14.01.2022 20:54
    Živane, svaka Vam čast na tekstu koji ste napisali. Objektivno.
  • MihailoNS

    14.01.2022 20:14
    Novakov jedini problem je što je hteo da bude pošten...
    Niti je Nole antivaxer, niti lažov. Sud i dve komisije su potvrdile da je rizično po njegovo zdravlje da primi vakcinu.
    Svi znate/znamo za njegovu alergiju na gluten, a kao neko ko živi sa dve osobe sa alergijama (supruga i mlađe dete), vrlo dobro znam da ni jedna alergija ne ide sama, već se kaleme njih nekoliko, a tako je verovatno i kod Novaka, a najstrašnija činjenica je da bilo koja alergijska reakcija kod takvih osoba može biti zadnja u životu. Niti on nama treba da se pravda niti pokazuje medicinski karton, pokazao je komisijama.
  • Pera

    14.01.2022 20:14
    @Dokle više
    NETAČNO! Dobio je rezultat PCR testa ISTOG DANA, kao i svi drugi koji se testiraju. I bio je dovoljno bahat da ga ni ne pogleda i da zaražen trći okolo, i ovde i u Španiji! Nema opravdanja za takvo ponašanje.
  • Pera

    14.01.2022 20:11
    @Milivoj
    Uh, zaboravih piramide! I vodu čiji molekuli "pamte emocije"! I da kad držiš hleb u jednoj ruci, druga odjednom oslabi, što je dokaz da si alergičan na gluten!!!! Ups!
  • @Veverac

    14.01.2022 20:09
    ukupan broj preminulih
    Danska
    2019. 54.000
    2020. 54.600
    2021. 55.000

    Srbija
    2019. 101.500
    2020. 117.000
    2021. 135.000
  • /

    14.01.2022 20:00
    /
    kasno se setio za karijeru
  • @ja

    14.01.2022 19:54
    Pa da je 6-7 ljudi a ne 6-7% dovoljan razlog da ga ne puste.
    Nisu svi na ovom svetu "nebeski" ko vi pa da im je svejedno i da ih zabole da li su zivi ili mrtvi, negde ljudski zivoti vrede mnogo
  • Saša

    14.01.2022 19:45
    "Spasiti karijeru N. Đ."??? Ko da je spašava, i od koga? Njegova karijera je u pitanju, pa neka sam vodi računa o njoj. Ako hoće da grli drveće to je njegovo pravo, mi zaista nemamo ništa sa time.
  • Liman 3

    14.01.2022 19:42
    U sto marke da će se vakcinisati.

    Hvala na sjajnom, odmerenom, realističnom tekstu.
  • Veverac

    14.01.2022 19:37
    @JOVA
    Eto - sirota, primitivna i slabo vakcinisana Srbija danas ima nešto manje od 13.000 novozaraženih. Dok - sa druge strane - primerno vakcinisana Danska (koju toliko hvališ, i koja ima manje stanovnika od Srbije) danas ima preko 22.000 novozaraženih. Pre nego što počneš da pišeš gluposti, barem malo se informiši...
  • Mrcke

    14.01.2022 19:05
    Mislim da bi Novaku najveća pomoć bila da odmori malo od Srbije i njenih žitelja, barem godinu, dve. Što manje posla ima sa ovom zemljom i njenim stanovnicima, to bolje po njega.
  • Rnr

    14.01.2022 19:02
    Star
    Neka svira sa àc/dc ili Mindnight oil da ubije vreme do konacne odluke...ili da se vrati u postojbinu većine Ozija Irsku,pa neka jede krompir kao stari Kelt pegavi..
  • Dokle vise

    14.01.2022 19:01
    Ne razumem stvarno vise ovu polemiku. Covek nece da se vakcinise, a ovde masa njih kaze da zbog toga ne postuje zakone Australije, sto nije tacno. SUD je rekao da je uradio sve POSTENO I PO ZAKONU i da moze da boravi u Australiji. Rekao je da je PCR uradio i dobio rezultat nakon druzenja sa deco i jedino nije trebao da uradi intervju za novine i izlaze novinare. A, MUKA MI je od moralisanja raznih ljudi,a 90% ljudi se seta unaokolo sa simptomima covida i pozitivnim testom. Posle 3 dana se osecaju Ok i izadju napolje. Ali Novak je trebao da zna bolje, jel?! :-/
  • Neno

    14.01.2022 19:00
    Biologija
    Đoković je na kraju karijere, čovek ima 35 godina,decu za školu.
  • 65+

    14.01.2022 19:00
    Paolo
    Može i sa medecinskim izuzećem. Kako su ušli drugi bez vakcine? A još gore bez testa što je objavio B. Tomić.
  • ja

    14.01.2022 18:52
    ...
    Dina tebi nije dobro, kakvo razmisljanje?! Novak ugrozava australce, njihovu zemlju gde je vise od 90% vakcinisano..koga ugrozava?! onih 6-7% Ludilo...
  • Lacika

    14.01.2022 18:33
    Briga
    Neizvesna budućnost našeg najboljeg sportiste.
    Ostaje nada da se neće ostvariti strepnja autora teksta.
  • Dobrivoje

    14.01.2022 18:32
    Dzesi Ovens
    Hteo ne hteo, ali ova situacija me na nesto podseća. Daj bože da ne grešim.
  • Džejson

    14.01.2022 18:25
    Od sada
    Čitajući komentare srbomrzaca i pljuvanja po Srbiji, svi oko mene, ali i ja ćemo glasati za AV. Nikad u životu nikoga nisam mrzeo kao AV, ali glasaću za njega, samo da ovakvi kao vi ,,komentatori,, ne dođete na bilo kakvu vlast. Autošovinisti, komunisti laku noć....
  • @mina

    14.01.2022 18:10
    "Sreca da je vernik, jer tako mozda sebi pomogne da se odrzi kao covek".

    cekaj mina, oni koji nisu verujuci ne mogu sebi pomoci u teskim situacijama poput ove u kojoj je novak trenutno?
  • Cinjenica

    14.01.2022 17:54
    Prosto pitanje
    Ako vakcinisani mogu da sire zarazu,ako vakcina stiti samo da ne dodje do vecih komplikacija i ako su nevakcinisani problem za zdravstveni sistem neke zemlje zbog ogranicenog broja bolnickih kreveta.Po cemu je onda prebogati Djokovic problem?Da li mislite da bi se On lecio u Australiji i na teret njihovog zdravstvenog sistema?
  • 696

    14.01.2022 17:27
    Integritet zahteva žrtve
    Novak mora da podnese posledice lične odluke. Biti principijelan nije lako.
  • Rtanj NLO

    14.01.2022 17:21
    Srdjan ce ga spasiti, osnovace Crkvu Velikomucenog Novaxa Reketonosca i onda ce njegovi svedoci bosonogi ici svetom od vrata do vrata i siriti mudrost, energiju piramida i koronu
  • Mina

    14.01.2022 17:19
    Novak
    ...nije stigao do uspeha slucajno. Niti su drugi mogli da uticu na njega u meri koja bi promenila njegovu sustinu. Dozivljava verovatno licni i profesionalni pakao. Zapanjuje cinjenica da ce tako fascinantnu karijeru zaseniti ova epizoda. Fascinantno je u kom vremenu zivimo i sta sve menja celu perspektivu. Iskreno mi je zao i mislim da je ovo tragedija jednog velikog sportiste i dobrotvora. Neshvacen kao i neki drugi Srbi iz nase istorije. Vakcina je tekovina civilizacije i verujem u nju, ali i pored toga cenim njegovu spremnost da se bori za svoje uverenje. Naravno, ukoliko i dalje upravlja svesno ovom situacijom, a ne sledi plimu koja ga je zahvatila. Sada je verovatno najusamljeniji covek, jer drugi stvaraju samo buku oko njega, dok on snosi jedini punu odgovornost za sve sto radi sada i u narednim danima. Ne bila mu u kozi. Sreca da je vernik, jer tako mozda sebi pomogne da se odrzi kao covek.
  • Anonimus

    14.01.2022 17:04
    Dobronameran i dobro napisan prilog!
  • Paolo

    14.01.2022 16:53
    Nema demokratije kada je pomor.
    U Australiju možeš samo vakcinisan-hoćeš ili nećeš?
  • Novosađanka

    14.01.2022 16:50
    Novak nije dete pa da mu treba "pomoći", povlačim paralelu s detetom Danilom. On neka sam odluči da li mu je važnija karijera ili inat, pobogu ima preko 30godina i nije osoba sa posebnim potrebama već sportista. Vakcinacija i pridržavanje pravila koja važe za zemlje u koje ulazi važe za sve nas, pa što bi on bio izuzetak? Pred njim su dva puta, može da bira. Ali, posle nema kuknjave. Ono što više niko ne pominje je odgovornost za lažiranje testova i kršenje mera izolacije čime je doveo druge u opasnost. Tu postoji lanac odgovornosti i to nas treba da interesuje. A da, ovo nije pravna država, malo sam se zanela!
  • usput

    14.01.2022 16:46
    komentar
    Djoković ima lični problem.To se kaže sam pao sam se ubio.Imamo mnogo većih problema od Djokovića?
  • Saruman

    14.01.2022 16:45
    Mislim da mu je porodica pogotovo otac) nanela najviše štete. Moglo je možda sve drugačije da se završi, ali ne, Srbi su nebeski narod
  • dijasporac

    14.01.2022 16:39
    @.
    Od čega spasiti? Jedan turnir će (možda) propustiti.
    ---------
    Propustice ovaj AO cak iako se pravno izbori za to da ga ne deportuju ( u idealnim uslovima ga je osvajao ne bez teskoca, danas bez priprema i meceva uz trenutni odnos snaga sa Zverevim i Medvedevim teze nego ikad). A na seriju mastersa u USA (na jesen ni na US Open) ne moze ni otici jer bez vakcine nema ulaska u zemlju.
    Situacija sa mastersima u EU je nesto laksa ali verovatno ce i to ograniciti ( u Spaniji je vec potrebna vakcinacija za ulazak) a vec danas je tesko uci u Englesku ako nisi vakcinisan, za Djokovica ce posle ove afere biti to nemoguce.

    Da ne bulaznimo oko opravdanosti vakcinisanja i njegove "borbe za slobodu", da se ogranicimo na to da mu nijedna drzava nije duzna da ga pusti unutra ako ne postuje njihova pravilaulaska na teritoriju, pa sledi da je Lazic u pravu - treba da spasava karijeru ili kaci reket o klin. Ali u 10 banki da ce Djokovic da pogazi svoja nacela i vakcinise se jer je previse novca i teniskog prestiza u igri. Covek koji je spreman na ovakvo sramocenje u Australiji i sva otkrica o njegovom sumnjivom kretanju u decembru tesko da ce ostati tvrdih moralnih stavova.
  • Skotislav

    14.01.2022 16:36
    Sve vakcinisati
    Treba uvesti novi praznik Npr. :Dan Vakcinisanih. I onda davati javna pomilovanja anti vaxerima koji su doprineli sportu, kulturi, politici itd. Mora postojati neka dodatna motivacija.

    Ili moźda besplatan odmor vakcinisanim u Australiji na 10 dana.

  • Žoze

    14.01.2022 16:35
    Još jednom da ponovim pitanje.
    Ko je izbacio preležan virus kao meru otpornosti organizma na isti?
    Koliko pratim, niti jedan školovani pripadnik medicinarske zajednice, nego samo političari.
    Koliko pratim, onima koji prebole virus se neko vreme NE preporučuje primanje vakcine.
    Koliko pratim, SVI na ovom svetu su potencijalni prenosnici virusa.
    Koliko pratim, postoji mogućnost karantina pre konačnog ulaska u neke zemlje.
    Koliko pratim, Novak je rezident Kneževine Monako koja ima tesnu saradnju sa Francuskom Republikom tj. otvorenost kretanja njihovih građana.
    Tako da… svet je lopta šarena, samo da je ne preduvamo.
  • Milivoj

    14.01.2022 16:34
    @Pera
    Nije? A piramide?
  • Dina

    14.01.2022 16:34
    neka ide i postuje Australiju
    Novak ugrozava tenisera i vladu Australiju. Trebao vec da ide i da kaze, postujem vase zakone i pakujem se. Kako je moguce da nije se dodad licno oglasavao, nego se sakrije iza instagram i advokate. Secate se kada je sa reketom udario zenu i morao da plati kaznu. To je platio i izvinjavao i nije se ponasao kao sada.
  • Kimi

    14.01.2022 16:30
    Ko da spasi ?
    Srbi internet ratnici ?
    Alo bre neka se vakcinise ili penzionise
    A bre vise sa njim
  • Omg

    14.01.2022 16:30
    Ovo je apsolutno njegova stvar i ne bi iko trebao da pametuje i polemise. Covek ima pravo da se (ne)vakcinise, isto njegov izbor. Mozda kada bismo kao vrsta prestali malo da zabijamo noseve u tudje zivote, a povedemo racuna o svom mentalnom zdravlju, lecenju licnih kompleksa i frustracija, a ne osladjivanju na tudjim neuspesima ili padovima, mozda i mozemo da se nadamo nekom (duhovnom) boljitku. Lep vikend svima
  • Fysser

    14.01.2022 16:24
    Novak treba da se vakciniše. Čak i ako njemu ne treba vakcina time će pokazati da mu je stalo i do nekog drugog osim samog sebe i inspirisaće bar nekoliko klinaca da se i oni vakcinišu.
  • JOVA

    14.01.2022 16:05
    Balkanizam
    Kao i uvek, jedan Balkanac je uspeo da sve dobro što je uradio poništi jednim potezom! Problem je što ostali Balkanci njegov potez vide kao nešto pozitivno! Dakle, nije vakcinisan ali Balkancima to ne smeta jer su primitivni i veruju u teoriju zavere dok se pametni Danci i ostali vakcinišu manje više bez problema! Koliko su Danci pametni vidi se po uređenju Danske isto kao što se po uređenju balkanskih zemalja vidi koliko su Balkanci pametni! Druga stvar je potvrda koju je Nole dobio! Ukoliko potvrda nije lažna onda je zastrašujuće da se Novak šetao po Beogradu, družio sa decom i davao intervju novinarima! Sve to POZITIVAN na kovid! Sunovrat karijere iz balkanskog neznanja i nebrige za druge! Tuga!
  • .

    14.01.2022 15:59
    Spasiti karijeru Novaka Đokovića... od njega samog.

    Od čega spasiti? Jedan turnir će (možda) propustiti.
  • Pera

    14.01.2022 15:53
    Pobogu, nek se vakciniše! Kako da mu "pomognemo"? Pa, nije malouman!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna