Autor: FoNet

Info
16.01.2022.
14:36 > 14:36
Na glasačkom mestu u Osnovnoj školi "Drinka Pavlović" u Beogradu danas je jedna žena glasala na referendumu iako nije bila upisana u glasački spisak, javio je reporter FoNeta.
  • Vlade

    17.01.2022 06:48
    Glasanje
    Potrošismo tone i tone spreja da ne bi moglo dvaput da se glasa. E sad, kad na glasanje izađe "20 ljudi" onda jedan glas znači, kad izađe 5 miliona bio ol ne bio. Mada u ovom slučaju glasa politika, jer pravnika koji znaju šta glasaju je malo. A šta god se izglasa nema veze, sudstvo i tužilaštvo ne rade svoj posao.
  • joca

    16.01.2022 17:02
    A GDE SU SENDVIČARI
    Pa gde su ti sns sendvičari. Izgleda da za glasanje ne pomažu autobusi, inače kada se nakupe u autobuse zarad sendviča i jedne crvene, neko bi pomislio baš su moćni. Izlaznost je sramna. Takvi će biti i izbori. Da vas vidim mudonje bez muda dokle ćete stići. Ne može se svaki put lagati i obmanjivati.....
  • Ivana

    16.01.2022 16:31
    Kakva laž
    I ja imam muževo prezime, pozive uvek dobijam na devojačko, ali ih ipak dobijem. Gospođa bi trebala da zna da je u birački spisak upisana na osnovu JMBG. Da je upisana u birački spisak, i da je promenila sto prezimena opet bi dobila poziv. Pa pozive dobijaju i pokojni, i fantomi, i oni koji su godinama preko, stvarno mi nije jasno kako im je dotična promakla…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna